torsdag 19 november 2009

Det ska till en 73:a!!

Seger för modo och det med dunder å brak!! Peter Forsberg - king on ice!! Men nu va det väl hela laget som jobbade stenhårt och vann. Riktigt rolig match att beskåda. Jag och fyra grabbar såg matchen. Rätt kul att höra dessa små killar kommentera de olika spelarna. De kan ju namnen bättre än vad jag kan.

Min dag har varit lika underbar som vanligt. Det flyter på rätt så bra med både det ena och det andra- små överraskningar på olika fronter.
Trevliga telefonsamtal, besök, kaffestunder m m.
Startade dagen med att bjuda chefen på mina saffransskorpor som hon själv ska baka. Va bara det att hon tappat bort sitt recept men som den gode kollegan man är så fixade jag det åt henne!

Ikväll har jag fortsatt med mina planteringar som jag ska sälja på marknaden... hm, tro just om det är nån som vill ha mina blommor... om inte så va´re de samma...

Nej nu har jag tomt i huvudet... Ska bara kolla klart på filmen som går på SF-kanalen - Filmen G ... Den va riktigt spännande när man själv va 15... man kommer riktigt ihåg hur jävulskt bra man tyckte att den va, hur frän Magnus Uggla va med sin Stockholms dialek. Å hur snygg va inte Niklas Wahlgren??
Få se, det är si så där 20 år sen... burr - är jag verkligen så gammal? Ja tydligen - bäst att den här tanten går och lägger sig om hon ska orka skicka storkillen till skolan imorgon!
Fredag = Fredagsmyyyyyyyyyyyyyyyyyyys - det bästa som finns!!

God natt vänner!

Inga kommentarer: