fredag 13 november 2009

Dan före stora granhuggardagen!!



Idag har vi gjort Solle! Inga större inköp men några små julklappar blev det iaf. Vi hade en utomordentligt trevlig dag, shopping, lunch och en massa skratt... underbart. Började med kaffe här och sen bar det av.


Köpte även lite tröjor åt sambon fast han fick betala själv!! HAn va så järv att han skickade med sitt mastercard med mig... nu är jag ju en snäll sambo-inna som inte skinnar honom på en massa pengar så det jag köpte till mig själv betalade jag med mitt kort...


Ikväll har vi haft en trevlig kväll med middag hos Robert och Linda... TACOS!! Mums... fick även lite goda drinkar... grannsämja på högsta nivå!

Imorgon gäller det!

Så har vi återigen kommit till dagen då det är dags för stora granhuggardagen! Imorgon intar vi skogarna och hugger hejvilt... Om jag va gran skulle jag inte sova lugnt ikväll!

För att få lite inspiration så sitter jag och ser på SUNES JUL - kapitel - JULGRANEN!! Helt underbart!!
Granhuggardagen är en rolig tradition... vi hugger alla granar vi kan tänkas behöva, granar som SSK ska sälja till dem som inte hugger sina egna granar.... å vi, vi får dricka glögg och äta skumtomtar i skogen... !! Hur kul och bra dag som helst.



Det va nog allt för idag!




Natti natti!


Inga kommentarer: