tisdag 1 december 2009

Med tindrande ögon!


Mina barn vaknade med tindrande ögon - DET VA IDAG DET SKULLE SKE! Första luckan i kalendern, första paketet på kalendern... Åh, roligt det är än fast det bara är små små grejer!

Innan jag gick å la mig igår så fick jag en genial idé... BARNEN måste få ett BREV ifrån TOMTEN!! Så jag började knåpa ihop 4 kuvert... 2 till kusinerna och 2 till mina egna killar... I breven la jag en chokladtomte... utanpå skrev jag att tomten åkt förbi och att han frös om fötterna - en uppgift för Oscar att fixa... Nova fick inget uppdrag... bara en notis om att tomten varit i farten!


Mina killar fick också varsitt uppdrag - Nils ska fixa ett par varma handskar och Axel ska hugga en liten gran. Tomten har tydligen både kalla fötter och kalla händer, tro nån att han inte kunnat hugga sig en gran.

Imorgon ska vi ordna med dessa grejor - ställa ut det imorgon kväll och av någon underlig anledning så ska allt vara "hämtat" på torsdagsmorgon!
Måste nog ställa en lykta bredvid så att han hittar till sina saker.
BARN ska tro på TOMTEN - det gör julen mer spännande på nåt vis. Det är trist den dag man inser att allt bara är nåt som inte finns... men man vill ändå tro!!
Det är sånt här som är roligt att pyssla med.

Idag har jag jobbat lite och varit på möte i Bredbyn.
Kvällen tillbringade vi borta på Faktorsvägen. Modo-match, kaffe, glögg, hockey och sjukbesök. Imorgon är det dags för det stora ingreppet på den hälseneskadade.


Spelade in "sommarpratarna" ikväll. En av gästerna har råkat ut för samma skada, nämnligen, Kajsa Bergkvist. Ett år senare tog hon GULD!! Sååååååå till den stackare som glömt sin cykel här säger jag bara - Om ett år så ska du nog vara "fit for fight" - tröstande eller hur??

Imorgon är det en ledig dag - kanske har jag ork att sno ihop några lussebullar... Vi ska också ta fram lite vintergrejor. Barnen älskar snön å jag må erkänna att det är över-vackert ute just nu. Fullmåne, -5 grader, knaster under skorna... MYSIGT - Jag gillar när julen är vit!
Som jag lovade igår så har jag lagt in några bilder från gårdagens också! Lovat är lovat!
Natti natti!!

Inga kommentarer: