torsdag 12 november 2009

Samma visa varje gång :-(

Nu börjar jag tröttna på alla dessa Modo förluster. Jag är lika taggad inför varje match och så ser det ut som om det ska bli en seger men slutar med förlust lika förbaskat...

NOG om HOCKEY - ska inte skriva en rad förrän de vinner en match!

Dagen har varit kanon... och som alla andra dagar så skulle man ha kunnat göra såååååååå mycket mera under arbetsdagen men tiden räcker inte till.
Jag hade ett jättetrevligt möte med en föredetta bloggerska... har en grej på gång lördagen den 12 december - boka in ca 15 minuter den dagen om du är på stan och shoppar... En kanontrevlig grej som dessutom är GRATIS!!!! Jag håller lite på vad det är men jag LOVAR att det är något "njutbart".
Lunchen spatserade jag runt på stan med min mamma. Vi va och köpte bebiskläder till GÄLVENS yngste innevånare - Han heter Edvin... och ska få så fina kläder!
Vi va även på leklust och köpte julklappar till Axel och Nils... Jag hade hittat vad mormor och morfar skulle köpa till barnbarnen så då va det lika bra att följa med och hjälpa henne att bära!

Jag åkte buss till jobbet idag och det va riktigt skönt. På vägen till stan så sov jag som en stock och på vägen hem så slumrade jag bara så där lite lagom.
Till min stora glädje va maten klar... Det som serverades va PIZZA alá Rickard. Jättegod! Vi hade även en matgäst - självaste dir Su. Den stackarn va visst home alone så då räddade Rickard honom med lite mat.

Nu har vi suttit å sett på det jag började inlägget med och som jag aldrig mer ska skriva om... Nu ska grabbarna i säng och snart kommer väl sambon hem från sin innebandy.
Imorgon åker Anna och jag till Sollefteå och gör lite julklappsinköp... ska nog kolla lite kläder också - både till mig och till Rickard... man måste ju vara lite hjälpsam när man utan motstånd får en dag i det fria *finss*
Nej gott folk - slut för idag - tack för idag - å vilken dag - STRÅLANDE som vanligt!!

Jo, just ja... GRATTIS GRATTIS till Karro-Barro-Lina... Den lilla bruden fyller 30 bast idag. Hoppas att Du fått en underbar och trevlig födelsedag... Kramelikram till dig (om du nu läser min blogg)

Bye bye!!

Inga kommentarer: