söndag 15 november 2009

Happy-helg!


Nu har vi just avslutat en härlig helg. Igår va det stora granhuggar dagen... alltid lika trevligt. Fick åt oss ett antal granar som vi alla är nöjda med... ett steg närmare den perfekta julen!
Vi va ganska så många - stora och små som traskade runt i skogen.

Det snöade och det gav oss en rätt bra feeling särskilt när glöggtermosarna öppnades och skumtomtarna åts!!

Matt, trött och nöjd va man när man kom hem - klarar inte lite frisk luft utan att man blir dö-slut på!

Hur som helst så ryckte jag upp mig och lagade mat åt gårdagens middagsbjudare. Det blev Överhörnäspärer, morötter från samma ställe, fläskfilé och kantarellsås med svampar från Högbyn. Blev riktigt gott.

Efter middan slappade vi i soffan för att kolla in dansbandskampen. MEN inget blir som man tänkt sig... trots att Nils kastat brallor och sockar va han sugen på ett varv runt byn - Det är väl bara att klä på sig igen sa han och stod givakt och va resklar för en tur bort mot Tranatjärna... Låter som ett träsk långt in i skogen men så är det inte. Rätt centralt...! Där satt vi och surrade i stugvärmen, för varmt va det så in i "bängen" Det blir gärna det när man eldar i en kamin!!

Vad som hände sen.... nja, lite äggstekning och ännu mera surr runt köksbordet här på 29:an... Man ska inte slösa bort livet med att sova känns som en rätt okej sammanfattning!!

IDag har vi tagit det lugnt. Lite kaffedrikning och allmän slö-dag.

Nu har Rickard krypt ner i en slaf på tåget - Åker till Stockholm i natt för att åka vidare till Norge imorgon. Den här gången är det en kort-tur. Kommer hem redan på fredag så vi hinner väl inte blinka förrän han är hemma igen.

Nu ska jag sova - tror att jag behöver det om jag ska orka upp imorgon.

Inga kommentarer: