tisdag 29 december 2009

Leeedig så det förslår!

Tog det riktigt lugnt imorse. Härligt! Det är väl det som är att vara ledig. Att inte ha nåt inplanerat!! Hur skönt som helst. Axel ville också ta det lugnt - satte sig och såg Ronja Rövardotter - en riktigt bra film även för en vuxen.

Nils den by-sopen drog till Emil men hamnade efter ett tag hos kusin Oscar.

Själv fick jag lunch besök av en hårt arbetande hemtjänstare - vi drack kaffe i mina finkoppar!! Passar bra när man har en gäst eftersom jag bara har två koppar. Sist vi drack kaffe i dessa koppar va förra julen... man kan säga att inte är överanvända iaf. Till kaffet fick vi äggmackor och farmors havrekex!! Gotteligott

Kl 16 hämtade jag kusin-tjejerna. Bjöd på mos och julköttbullar så nu är även de slut... det går bra med att bli av me julmaten kan jag säga - inte mycke kvar nu. Med 5 hungriga barn går det lätt åt!

Maten är bortstökad, tallrikarna diskade, röda duken på bordet.... kanske får man nå kaffegäster fram på kvällen?! Måste väl bli av me nå julkakor också! Tur man inte bakade så mycke.

Snart kommer väl Rickard hem, han och brorsorna är å hämtar ett stycke traktor... Nu är man både skogsägare och traktorägare... Det går bra för ToRiRo, eller??

Så till det jag hatar mest av allt så här års! Kylan... NEJ, Snön... NEJ... Mellandagsrea... NEJ, Det jag retar mig mest på är summeringen av året som varit. Vilket program man än tittar på så ska det göras listor på både det ena och det andra - bäst V/S sämst.... TV4:s morgontv visade årets bästa musik.... en lista från 10 till 1, hm, kände inte igen nästan nån låt och ändå är jag ju radiogalen... lyssnar på musik jämt. Kändes som gamla tiders B-sidor på en EP....

NEJ fy vale för års-listor. Därför håller jag mig ifrån att lista upp nåt. Ska jag summera året så är det bara att gå tillbaka i bloggen och läsa - det beror ju helt på dagsformen om man tycker att nåt är bra eller dåligt.
YES!!!! Jag har fått tillbaka min mobiltelefon idag!! Tag för den hjälpen, tur att det finns stadsresenärer som kan stå till tjänst med såna ärenden!

Såååååååååååå får det bli - tack å hej!!

2 kommentarer:

Ulrika sa...

Linda har en halv lista på skorpeds hottaste....Känner du till den?

lantislygdman sa...

Katrin, när du talar om hur dåliga listor det finns, mena du förstås inte Skorpeds "hott" lista? Den är ju en RIKTIG och sann lista...Sen att alla inte var överrens om placeringarna, va väl detsamma....