onsdag 2 december 2009

Vi fortsätter julstöket!


Tog en rejäl sovmorron idag... vaknade kl 8. Kändes behövligt för alla 3!

Smart som jag va så spelade jag in julkalendern så den kunde vi se innan vi åt frukost!

Sen bar det ut i snön för grabbarna. Tog fram deras snow racer så nu har de kört en massa spår på gräsmattan.

Jag satte igång en lussebulle deg. Äntligen kom jag till skott. Sambon ringde och påminde mig om att det va idag bilen skulle till verkstan för att få oljebyte... oj, tur att degen skulle jäsa en hel timme. Drog iväg dit och fick mig en promenad tillbaka. Träffade på sjuktransportörerskan och den nyopererade... såg ut att ha gått bra!

Innan degen skulle bakas ut så hann jag med en kopp kaffe på 10:an. Det va bra uppladdning innan lussebullarna skulle snurras till. Aldrig förr har det väl gått så bra. Svor inte en enda gång åt degen - jag börjar bli gammal. Mamma har alltid sagt att man inte ska ge upp - det går bättre nästa år, å hon fick rätt.

Det blev finfina bullar som vi sak mumsa i oss hela advent! Vi gjorde även en påse till farmor så hon har nåt att fika till kaffet...

Nu är det bara pepparkakorna som ska bakas.


Tomtens uppdrag va vi ju tvungna att fixa. Axel högg en gran och Nils letade reda på ett par handskar. Vi placerade ut det vid stortallen och ställde en lykta med ett ljus bredvid. Vi får väl se om han hämtat sina grejor imorgon. (hi hi...)

Nu är det Bonde söker fru som gäller... sen är det packning av morgondagens dremeljer som står på listan. Verkar som att jag är ute i god tid för en gång skull... jag brukar ju göra sånt vid midnatt.

Jobb imorgon - undra om jag hinner köpa några julisar också?

Måste nog inhandla "FLICKAN SOM LEKTE MED ELDEN" är så sugen på att se den, men även om jag köper den så får jag nog vänta att sprätta den tills sambon kommer hem, alltså om en vecka.
Kuligare än så här blir det inte! Go´kväll!

Inga kommentarer: