måndag 7 december 2009

Mamma-mys!


Snart är det jul och då vill man ju vara fin i håret... fast det vill man väl jämt. Jag drog iaf till Bjästa för att frissera mig. Vägen dit va ovanligt halkig. Slask, halka och ösregn mellan varven. Kom några minuter sen men det gjorde inget för min frisör hade en kund i stolen så han behövde inte vänta på mig.

Fick både kortare frisyr och ny färg och slingor. Åh va härligt.

Vill du ha en snygg frisyr innan jul? Gör ett besök till PETTERSSONS FRISERING i BJÄSTA


Som vanligt hinner vi prata om en hel del... att lillkusinen skaffat flickvän, hur alla ska fira jul, hur julbordet i Borga va och att saffran har blivit vansinningt dyrt... Ja, å en massa annat också.




Vi hann även med två muggar glögg, kaffe och pepparkakor.

Moster och jag dricker glögg

Detta är mamma-mys! En julpyntad salong med härlig julmusik i högtalarna!! Såg till och med en en juldekoration som hängt med ända sedan jag va liten. En stor snögubbe som står uppe på en hylla... jättefin - Härligt med saker som kommer igen år från år... fint med nya saker också men det finns så mycket minnen med gamla grejer!

När jag va klar spanade jag in vad Eldorado hade att erbjuda. Inget som föll i smaken så därifrån gick jag lottlös. Knallade in på ICA och va sugen på att köpa en tårta och bjuda farmor på fika ikväll - tårta för att det är MOCKES födelsedag idag (om han varit i livet). Jag kom på att hon jobbar kväll så nåt fikasällskap skulle jag ändå inte få. Det blev ingen tårta, Det blev två gravljus istället. Ett till mormor och morfars grav och ett till Mocke och Gulls grav.

Det känns bra att få tända ett ljus på gravarna... hoppas att de sitter där i sin himmel och tittar ner på oss. Kram på er där uppe!

Innan jag hämtade killarna så hann jag in på tian och kolla in tomtelandskapet de gjort idag. Fick även en kopp kaffe!

Nu har vi slukat dagens middag. Snart dags för julkalendern... ska ge den några avsnitt till innan jag bestämmer mig om jag gillar den eller ej!

Tack å hej

Inga kommentarer: