lördag 5 december 2009

Glögg-förgiftning?!

Här ryker glöggpannan hela tiden. Det doftar så gott, är så gott. är sååå mysigt... Det roliga är att båda mina små killar också gillar glögg.
Igår kväll bjöd vi över Faktorsvägens sjukstuga på just denna juliga dryck. Givetvis blev det även några pepparkakor och ädelost också.
En lugn fredagskväll med enbart myyys!
Idag är jag helt ensam i huset. Grabbarna skulle ut och åka bob men det blev en lucia övning istället. Önskans bönhus arrangerar luciafest och jag är tveksam om mina grabbar kommer att delta i tåget men om inte annat så kan man väl bara vara där och titta på alla andra barn.
KAn ju vara trevligt!
Hur det har gått för Skorpeds lucia kandidat- Stina Fjeldseth vet jag inte... jag kan inte annat än hålla tummarna för att hon blir lucia.
Jag har försökt att lösa melodikrysset men det gick inget vidare... klarade väl 75% men det räcker inte för att känna sig nöjd.
Undertiden jag lyssnade och löste pysslade jag med lite julklappar. Brunpapper och lackstång är ju såååå fint. Blev rätt så fina paket.
Nu har jag knäppt på TVn och hoppas få se några glada SKORPEDS bor heja på våra skidskyttar. Alltså - Östersund har fått storfrämmande från vår by!

Nu ska jag rigga strykbrädan och göra lite nytta samtidigt som jag kollar in skyttet.

Hade ett tag tänkt göra mig en utflykt till HÖGBYN och dricka lite glögg. Det ska visst vara öppet hus hos OLSSONS i bagarstugan. Men lat som man är så orkade jag inte sätta mig i bilen och dra iväg dit. Synd, för det är förmodigen jättetrevligt. Har hört att det har bakats en hel del men har jag tur så tar chefen med sig nån kaka till mig på tisdag.
Måndag är jag nämnligen ledig - eller jag har bytt arbetsdag. Fredag har vi öppethus på jobbet och därför blir jag hemma på måndag. Fast nu blir jag inte hema heller - jag ska KLIPPA mig - hurra - känner mig vansinnigt långhårig!!

Jag lär väl återkomma med några fler fantastiska nyheter från den här dagen.

KRAM YYY

Inga kommentarer: