söndag 27 december 2009

God fortsättning..

som man brukar säga.
Julen har varit så bra som den kan bli. Barnen fick massor av julklappar. Maten smakade som den brukar göra... Ja, allt va som det skulle.
Jag fick också några julklappar - en som är tokhemlig ett tag till MEN det va en bra grej kan jag säga! Jag fick också nya kompisar i köket - en Jamie Oliver och en Anders-Petter, den sistnämnda låter rätt svensk! Hur som helst så kan jag både koka sås och steka ägg nästa år - PERFEKT!
Ja - en helt klart godkänd jul både på paketfronten och det övriga! Helgen rusade förbi och nu är det snart nyår. Till oss som önskade en vit jul kan man ju bara säga GRATTIS - är det nåt vi får göra på vår lediga tid är det att skotta snö...
När man skottat klart är det bara att gå in och mysa för det både snöar och är skitkallt.... Tur att grabbarna fick ett Nintendo Wii - då kan man hålla sig varm och få tiden att gå. Jag testade boxning ikväll och det blev man rätt svettig av.

Ikväll va det inte bara boxningsmatch - det va även JULMUSIK i Skorpeds kyrka - en fantastisk julkonsert med amatör-proffs från vår bygd!! Alla är verkligen jätteduktiga.

Nej, nu måste jag göra kväll - har legat i sängen och kollat in Robinson, Rickard sover som en stock och jag bara måste blogga lite innan det är dags att somna. Förstår inte vad som hänt. Jag som varit totalt internet beroende har liksom kommit ur... kollar inte mailen, FB, farmen eller bloggarna tio ggr per dag... JAG är tydligen LEDIG från allt och det är himla skönt. Dags att sova och snart är det dags för dagens höjdpunkt... frukost!!!!!

Natti natti!!!

Inga kommentarer: