söndag 6 december 2009

Alltid nåt att fira!

Trallalaaaa... Just nu har denna blogg fått sitt 600:e inlägg... Helt otroligt. Får jag jättetråkigt nån dag ska jag sätta mig och läsa vad det är jag skrivit egentlien. Förhoppningsvis får jag ett och annat gott skratt. Om jag tänker tillbaka på min blogg-tid så har mitt liv varit rätt så trevligt. Vilken tur jag har!
Ett annat som är värt att fira idag är STINA FJELDSETH - 15 år idag om jag inte tar helt fel. Jag minns det som igår när det va skyltsöndag här i Skorped och en viss fru F gick med en jättestor mage och en härlig julklänning eller kanske va det ett förkläde... tomteluva hade hon iaf. Världens finaste gravidmage... å NU en vacker tjej... snart vuxen... HJÄLP vart tar tiden och åren vägen??

Ikväll har jag suttit och kollat in en WALLANDER film. Den va rätt okej. Jag måste ju se mina filmer som jag fått till låns. Jag ingår i en testgrupp genom BUZZADOR. Vi testar lite olika produkter och berättar för nära och kära vad det innebär...
Jag har testat halstabletter, kronkyckling, drickyoghurt och lite annat. Den här gången är det "LOVEFILM". Låter lite mysko men det är faktist helt vanliga filmer... gå in på lovefilm.se och kolla själva. För en billig peng får man filmer rakt ner i postlådan och sen är det bara att plöja allt från Astrid Lindgren till senaste DVD-släppet... Jättepraktiskt! MAn väljer själv hur filmlistan ska se ut.

Imorgon ska jag till frissan - en sort kinder-överraskning - ny frisyr, ny färg, och träffa släkten - tre trevligheter på samma gång.
Ska nog slänga mig i säng så att jag är pigg som en lärka när grabbarna ska iväg imorgon. Det är nämnligen pysseldag på skolan så jag ska fixa lite fika som Axel ska ha med sig. Åh va roligt med temadag... man blir nästan nostalgisk...

God natt kamrater - hoppas att ni gillar utseendet på min blogg - har försökt att "jula" till den lite. Har iaf fått en anonym kommentar att den va godkänd.

Kramelikram YYY

Inga kommentarer: