tisdag 8 december 2009

Framtidsprojektet - Skorpedsmacken!


Ikväll har vi haft möte i en av grupperna i projektet - Skorpedsmacken. Jag och grabbarna drog iväg till självaste ordförande Mr F. Axel såg på hockey, Nils målade i sin nya bok och jag fikade och "mötade". Det är en rolig grupp att jobba med. Ett framtidsprojekt som man verkligen tror på. Det här ska bli kul... Å du som inte köpt nån andel än - GÖR det NU... man vet aldrig hur många det finns att ta del av!

MODO vann iaf matchen i Jönköping - YES!! 3 härliga poäng! Helt plötsligt så är vi inte på botten längre och bättre kan det bara bli...

Dagen har varit helt okej. Lunchen gick åt till att besöka Dialect. Min mobil är sjuk igen - knappsatsen lossnar - är det konstigt att de lägger ner Ericsson i Gävle? Är det därför de inte tagit hem nåt lim till knapparna?? Hoppas att de har det på renoveringsfirman iaf.

Jag skulle få en lånetelefon men det gick inget vidare. De hade försökt att få liv i den telefonen hela förmiddan men inte lyckats... hm, inget vidare att dra hem ett sånt exemplar. Istället fick de uppdatera min gamla telefon... och vips så verkade det som att den fungerade igen.

Som vanligt så här års kommer det en hel del folk in på jobbet med listor och annat... idag fick vi storfrämmande av tre vise män, gåvor till oss på kontoret hade de också med sig!! Kanske inte guld, rökelse och myrra... men nåt annat som va helt okej och uppskattat!

Farmor drog till å bjöd på "blöte" åh va gött. Inget man vill äta varje dag men nån gång i december passar utmärkt.

Återigen så säger jag TACK till alla snälla och uppmuntrande kommentarer. Jag beundrar er som kommer er för att ringa. Ofta tänker man att man ska göra det men så kommer det nåt emellan och så glömmer man bort det och så är det för sent... TACK till ALLA!!

Imorgon är vi lediga. Ska till Bredbyn och få andra sprutan på killarna... har inte sagt något till Axel för då kan han ju inte sova. När jag ändå är på Bredbyn ska jag passa på att dela ut lite julgåvor till personer som gjort sig förtjänt av det...


Så några reflektioner -

VEM har kommit på att julpynt ska vara rosa? Man får lära sig i mammas mage att rött och rosa skär sig... Man lär sig också att RÖTT är julen och kärlekens färg... alltså RÖTT ska det vara, möjligtvis lite vitt också... MEN inte ROSA. Stopp stopp stopp!!!


Nästa reflektion - VÅGA VÄGRA köpa mjölkprodukter från nåt annat än norrländska mejerier... VARFÖR ska vi dricka skåne-kossa-mjölk?? Stopp stopp stopp - Det räcker väl med att vi importerar vin från södra europa. Kanske kan vi snart få vin producerat hos Svenska bönder - med tanke på växthuseffekten - snacka om läskig "effekt" av alla våra slöseri och slarv vanor!

Mer värmeljus, mindre el, mer mys, mindre ensamhet, mer kramar!

Hoppsan vilka pekfingrar det va ikväll då.... men alltid nåt att tänka på!

Ja, det va väl allt för ikväll.

Kramelikram YYY

Inga kommentarer: