lördag 5 december 2009

Luciafirande


Nu är vi hemkomna från en trevlig tillställning i Önskans bönhus. Grabbarna deltog i luciatåget som bestod av nästan 20 barn.
Vi lyssnade på barnen, köpte lotter och fikade. Tur som vi hade så vann vi både en fin ljuskrona och en adventskalender. Alla barn fick en godispåse med sig hem... en lysande kväll!

Nu sover grabbarna gott efter en lång dag. De har varit ute och lekt i snön och haft en härlig lördag precis som jag.

Jag har strykit och plockat här hemma. Lagat middag till mig och tre killar... Vi skulle avnjuta denna måltid och samtidigt se Modo spöa Färjestad... MEN med tanke på vilket väder det va så hade vi ingen bild, typiskt. Det blev helt enkelt att omgruppera oss till Faktorsvägen. Jag och mina små rödklädda tomtar såg andra och tredje perioden (förlängning också) sen drog vi till äventyret i Önskan.

Tänkte att jag skulle lägga in lite bilder också men idag knäppte jag med min rätta kamera och det är så omständigt att föra över bilder till den här datorn ifrån den så mitt råd är att ni kollar in Lindas blogg - hon knäppte också en hel del och lägger nog in lite bilder från kvällen.

Nu ska jag kolla in kult-filmen JÄGARNA som SF kanalen visar. Det ska visst komma en 2:a också men jag undrar om den kan bli lika bra som den första.

Önskar att jag hade FLICKAN som lekte med elden... är så sugen att se den men ja har ju lovat att vänta tills sambon kommer hem. Jag har ju världens möjlighet att låna den men har man lovat så har man.

Nästa helg knäcker jag den filmen - va så säker... Kanske redan på torsdagkväll...

Nej nu får det vara nog för idag... alla tomtar, lucior och pepparkaksgubbar sover nog nu... men det ska inte jag!

Inga kommentarer: