torsdag 17 december 2009

30 grader kallt å tomtar överallt...


... å en skog av gröna granar...

Ja, så kan man väl sammanfatta SKORPED december 2009. Nja, kanske inte riktigt -30 men bra nära iaf. Det nyper till bra i kinderna när man går ut och det är väl så det ska vara på vintern... De ä ju bara å klä sig - eller hur?? Det gjorde inte jag idag. Fattade inte att det va så kallt som det va. Jag tog tunnstrumpor och kjol... hur korkad kan man vara??

Det stoppade inte mig att ta en sväng på stan på lunchen. Gjorde inga större fynd men en klapp till köpte jag, till en viktig person i mitt liv!


Det är verkligen hög hastighet på jobbet nu. ENDAST 48 listor som inte kommit in... Känns inte helt omöjligt men vissa är hopplösa att få tag i :-(


I morse hade jag ett möte i Bredbyn så jag hade lite tid över från att jag skjutsat killarna på förskolan. Hade helst kastat mig i soffan och sett morgon nyheterna men istället bakade jag en mazarin kaka. Det gäller att ligga i!!

Ikväll bakade jag lite kakor som Axel gärna ville ha... Imorgon blir det nog några andra kakor! Lite fika vill man ju ändå ha. Man har ju sina specialare så det är nog bara att sätta igång från morgonen!! På med julskivorna å sen blir det full rulle hela dagen.


Idag köpte jag även julskinkan, sillen som ska läggas in.... lite julkorv... leverpastej.... Jag kan nog snart få till ett julbord. Det är ju innan det är som mysigast och godast. KÖTTBULLAR måste jag också göra... känns rätt kul än fast man kan fylla dagen med tusen saker.


Jag hoppas även få besök och en avkopplande kaffestund med en gammal vän... Det ser jag verkligen fram emot.

Borde nog ha dammsugit lite innan hon dyker in... får även hem sambon imorgon så då vill man ju också att det ska vara lite helgstädat...


Om jag inte vore så trött så skulle jag sätta igång med det nu men jag orkar inte. Jag ska chocka hela världen med att gå och lägga mig och se förra avsnittet av Robinson MEN jag säger som Alfons Åberg - först ska jag bara, lägga in lite ved i pannan, hänga en tvätt... packa Axels skolväska, låsa bilen.... o s v.....


Så, natti natti, lämnar en ny rapport imorgon från Skorpedsvägen 29!


Inga kommentarer: