fredag 9 januari 2009

Ute dag...


Idag har det varit en kanon dag att vara ute. Skönt väder och perfekt sparkarföre. Jag har till och med hunnit byta gardiner i köket så nu är det bara matrummet kvar. Då ska väl julen vara ute för den här gången. Grabbarna vägrar att ta bort sina ljusstakar men jag tar nog bort dem snart iaf.
Just ja´Det va ju en till idag som skulle grattas men denna gång är det faktiskt en namnsdag - GRATTIS GUNNAR!
Jag har gjort ett försök att skotta hockeyplan på skolan... inget för en klenis som mig. Det va verkligen mycke´snö så jag överlåter det åt nån annan.
Nu står det två grabbar och vill spela dator... bäst att lämna plats!
Måste bara uppmana mina blogg-vänner att skriva i sina bloggar... tittade runt och ser att det finns en som slarvar... fem dagar sedan sista inlägget! Man vill ju ha uppdateringar om vad folk har för sig. Men orken kanske tryter, eller??
Håller med Ulda om att det är kul när folk lämnar kommentarer... somliga ligger i som bara den och andra smyger mer omkring... men allt är tillåtet!
Ajöken ajöken!!

5 kommentarer:

ScrapAnga sa...

Hahaha, nu har jag återhämtat mig.
Hur tror du att folk ska hinna skriva i sina egna bloggar, när all tid går åt till att läsa o lämna kommentarer till dig, din lilla "bloggspruta". Kramelikramen

Katrin sa...

Det gäller att ligga i!!

Mia sa...

Har du sett på reklamen att Scotts ska vara med på Bingolotto på söndag :-D .....Ha rförstått att du har en vissa passion för dem... Kramiz

Katrin sa...

Det kan du ge dig på... för första gången på länge måste jag nog spana in Bingolotto!

ScrapAnga sa...

Fjant!