tisdag 27 januari 2009

Dysterkvist!?

Nog är det väl trist med vinter. Idag har allt varit en enda grå sörja... skitless på att det ska vara halt och moddigt och fruktansvärt spårig väg. Känner mig som i rubriken.
Har för tillfället inget kul att skriva. Det har varit stress från att jag vaknade tills nu.
Fick för övrigt ingen lunch idag... va så himlarns mycket att göra på jobbet. Jag hade ingen matdosa med mig heller så det va liksom inget läge att äta.
Tog mig en banan på em.... det fick räcka.
På väg hem från jobbet fick jag två uppmuntrande samtal... ett som erbjöd lunch imorgon och ett allmänt surr som gjorde mig på gott humör trots skrammelvägen m m.

Nu har vi fått mat i magen och alla tre i familjen är rätt så nöjda. Nöjda var vi även med Modo resultatet igår. Det tråkiga va att supporterklubbens starke man avgår p g a en massa dumheter... Klokt att avgå men synd för klubben!
Nu har jag ingen lust att skriva nåt mera. Tack för alla fina awards... det värmer. Hoppas att det värmer även till de som jag skickat vidare till...

Hej hopp!

1 kommentar:

ScrapAnga sa...

Oj, ni verkar ha haft fullt upp idag. Jag såg när jag åkte till jobbet att det var fullt på parkeringen, inte bra att vara utan mat, fy på dig Katrin.
Gud vad stora och söta dina killar har blivit förresten, tack för julkortet, hahaha. Jag har fått det före jul, men totalt glömt bort att jag skulle tacka, de är urgulliga. Skratt, Axel är ju 1 kopia av sin far, helt otroligt, vem Nils är lik, vet nog bara du, hihi, ha det gott, vi höres