fredag 30 januari 2009

Mys-fredag!

Idag har det inte skett några stordåd på denna geografiska punkt. Vaknade som en död sill imorse, fattar inte varför jag va så in i bomben trött. Slängde ut sängkläderna på balkongen och skulle renbädda lite senare... Segade mig ner och blandade till en välling, åt frukost och tänkte att jag skulle baka en kaka utifall att det kom nån på kaffe under dagen. Gjorde även ett nytt försök med en sockerkaka, denna gången blev den inte platt utan mer SVART. Nåt är fel med ugnen och det är jag övertygad om. Övervärmen gör lite som den vill.
Svärmor med Stockholms kompanjon kom över för att hämta ett recept och då fick jag också bjuda på kaffe och min nygjorda kaka. Inte den som blev svart utan den som blev perfekt! En långpannekaka med glasyr och cocos.... ett klassiskt recept.
Timmarna tickar på och jag hade lovat en skidtur på tomten med mina små killar... sagt och gjort. Skidor på och givetvis lyckades jag dra sönder bindningen på de nya skidorna. Antingen är jag skitstark eller så va det skitdålig kvalitet på grejorna. Uppfinningsrik som man är fixade jag till det på nåt vis och skidträningen va igång. Nisse fick ta "lära sig att åka" skidorna som vi lånade förra året. Han va en riktig skid-räv... ramlade men tog sig upp själv. Duktig kille. Drog runt i mitt superspår som jag själv gjort med mina Madshus... Båda åkte och tyckte att det va skoj. Ska lägga in lite bilder sen!
Hade tänkt att fixa lite käk till min vän Rossi som va gräsänka för kvällen. Av olika anledningar så blev det hämtpizza istället... smarrigt! Hon och tjejerna va här hos oss hela kvällen och vi plöjde både Björn Gustavssons DVD och Let´s dance... inget höjdarprogram men det gick för sig.
Mina barn somnade på soffan och när jag skulle lägga dem i sängen insåg jag att.... nån hade ju glömt att bädda sängen med rena sängkläder. Som tur va så hade jag iaf tagit in dem ifrån balkongen, tänk va kalla de skulle ha varit annars!
Nu ligger de i sina sängar och jag ska hoppa ner i min!
Det va en dag... vilken som helst... kan man tro men så va det inte. Ett glädjande besked kom kl. 15 på radion... Peter Foppa Forsberg har skrivit på för Modo. Det vi alla väntat på. Hoppas att foten håller och att vi får se om laget lyfter sig i och med detta. Man kan alltid hoppas.

Imorron ska jag försöka att ge mig ut i skidspåret.... känner mig inte så pigg bara, känns nästan som om jag har feber, men lite sömn kanske kan få den här kroppen pigga på sig.
Nej... nu bli´re inge mer. Natti natti

1 kommentar:

ScrapAnga sa...

Här kommer..FantomAnga...
Smygandes som en liten skit om natten, jag skriver försiktigt så att jag inte ska väcka dig.
Duktiga killar som var ute o lufsa i spåret. skidor är alltid populärt.
Hoppas du är feberfri när du läser det här.
Hare´gott, nu ska jag smyga ner i sängen o ta av mig kalsongerna...