måndag 12 januari 2009

Duracellkaninen är igång


Så var man igång igen med jobbet. Vi vaknade 05.50 med den chock jag trodde det skulle bli. Duracell kaninen är igång igen. Snabbt in i duschen, torka,torka... väcka grabbarna... välling, påklädning, packning av dagisväskan... fön, smink och plattång... en mugg fil och så iväg det bar! Nej, in igen... matdosan skulle också med.
Killarna tyckte att det va kul att komma till dagis. Vi är inte vana att vara där på måndagar men det va ungefär som det brukar.
Startade med kaffe och lite ledighets surr... Plockade bort lite döda blommor, ljusstake m m på kontoret. Stjärnan ryker imorgon. Synd för det är så fint i mitt stora fönster... måste försöka hitta nåt annat som lyser upp! Det får bli en senare fråga för nu är det sista rycket med alla rapporter.

Det droppar från taken och är plusgrader - vad är det för vinter och vad är det för januari. Ska det inte vara smällkallt så här års? Gården är som en isbanan men inget mot vad det va på skolgården. Helt hysteriskt halt kan man säga. Men man kan inte klaga på "sparkar-föret"!!

Ikväll har vi fikat hos farmor med hela släkten. Det är idag ett år sedan vår Mocke* gick bort. Tänk vad tiden går. När jag tänker tillbaka på den dagen så känns det som om det va för några månader sedan.
(* Mocke var/är Rickards morfar)
Jag hoppas att han sitter där i sin himmel och ser på oss... han skulle nog skratta åt oss... som vi rusar runt. Med tanke på den person han var så vilar nog inga ledsamheter om han så sitter där uppe eller när han va här mitt ibland oss. Han saknas iaf...

Nu har jag suttit med lite jobb sedan vi kom hem och grabbarna landat i sängen. Nu känns det lite lugnare inför morgondagen. Hinner bara vara på jobbet halva dagen för sen ska jag på SPF träff... Pensionärernas förening har studieupptakt och DÄR ska jag vara. Vet inte riktigt vad jag ska säga än men det lär väl ordna sig på nåt vis. Jag gillar inte att vara dåligt förberedd så det blir till att ladda lite för det imorgon också!

Fick ett erbjudande om hockeymatch ikväll också... men är man själv med killarna så är det inte att tänka på. Tur att man kan se det på tv. Modo vann och det kändes fint! Nu ligger vi på åttonde plats i tabellen vilket är något bättre än vad vi legat tidigare. Nu håller vi tummarna för att det fortsätter så här!

Nej fröken "vara vaken hur länge som helst..." Gå och lägg dig!

Okej då, vi säger väl så... så blir det mer imorrn!

2 kommentarer:

ScrapAnga sa...

Stressmamma, coola ner lite, ta en extra kopp kaffe.
Näädu, det behöver du inte, en extra kopp alltså, du kommer att dö i magsår. Du kanske ska dra ner på det svarta giftet, så ska du se att du blir lite tröttare.
SPF, jaha....
Jag hade tänkt att vänta ett antal år, men...gå du...
hihi, vi höres, Kramen

Anonym sa...

Jag har en fin utmärkelse till dig i min blogg :-) Bara att hämta.

Hoppas det går bra att börja jobba igen... men stressa inte för mycket!

Kramar från Alanya