fredag 23 januari 2009

Bil-bogsering


Låna aldrig nåt av någon. Ska det gå sönder så är det då! Här har vi haft en lånad Audi i några dagar och nu vill den inte starta.... Efter lite skruvning igår (inte av mig alltså) insågs det att det blir nog Hellströms bil som får ta sig en titt på bileländet!

Med min bil som draghäst fick vi audin till verkstan

Nu sitter jag och går igenom mail och bloggar. Återigen, rätt praktiskt med laptop. Till mitt morgonkaffe, macka och ägg så kan man kolla runt hos alla bloggare.

Nu har jag fått tag på den försvunna bloggerskan.... hon hade bara bytt adress. Bra, den förra va rätt så besvärlig men rätt fyndig!

Idag ska jag iväg och inhandla diverser matvaror som saknas i skafferiet.... Det lär bli en rejäl handling. Jag upptäkte att det fanns ju ingenting. Det är inte så kul.
Jag måste också handla nåt riktigt fint till det födelsedagsbarn som fyller år i helgen. Det blir väl som vanligt nåt stort och jättedyrt...

Så va det skidåkningen också....

(något senare) så sitter jag här igen...
Efter att jag började skriva så hängde sig datorn och jag gav upp... Klädde på barnen och skickade över dem till kusinerna... där också sambon är. Jag drog på mig skidkläderna och röjde runt två varv i "Arnes"... 8 km igen. ÅH VA JAG ÄR DUKTIG!!!!
Nu ska det väl ändå gå att publicera detta inlägg!

Nu börjar fredagsmyset!
Trevlig helg!

2 kommentarer:

Ulrika sa...

Ja, nu har det ju hunnit bli lördag. Läser att du blivit en riktig hurtbulle. Jag har tänkt åka skidor i vinter. Men jag tror inte att jag hinner. Får väl bli nästa vinter så....

Hejsvejs.

Ulrika

ScrapAnga sa...

Håller med, vilken hurtbulle du är.
Jovisst blir man gaaalen när datorn hänger sig, man har lust att ge den en känga,,,hmmm...hmm....
Bilar, ja, bilar, de ska man ALDRIG låna, det är så sant, de går sönder då. Tråkigt för er, onödiga utgifter kan man vara utan. Men, det verkar ju inte gå nån nöd på dig, du skulle ju köpa en stor dyr present, så jag ska nog inte tycka synd om dig, hihi,
Kramelikram