fredag 16 januari 2009

Burrigt väder

Idag är det riktigt kallt. Vaknade till -28 grader ute. Tur att man har snälla grannar som levererar dagens ÖA till ytterdörren.
Det har inte hänt så mycket i det här huset idag. Man blir liksom inget vidare arbetsför när det är sånt här väder... fast inne är det ju varmt och mysig. Jag har fått stor-däng i tv-spel av Axel. Han är en rackare på att köra bil. Det är inte länge sen jag fick låtsas förlora när vi spelade mot varandra. Nu har jag fullt upp med att hålla mig på banan och ändå lyckas jag bli sist.
Nu bär det iväg till flygplatsen för hem hämtning av pappsen. Vi gör som planerat och åker till badhuset. Känner mig väl inte så jättesugen på det men nu är badkläderna packade och barnen är överförtjusta över att få åka dit. Jag har till och med kommit ihåg att ta med hänglås. Det brukar annars vara nåt man alltid kommer på när man står i kassan och måste köpa där. Som vanligt är jag så himla "tänkt" (som man säger här)
Som politiker i kultur och fritids nämnden bör man besöka "våra" anläggningar och då känns badhuset som ett bra ställe att titta in på.

Har hört att ännu ett hus blivit drabbad av magsjukan... tur att jag inte gjorde som jag tänkte igår, hälsa på hos dem... Kanske har man tur att klara sig ifrån den där otäcka sjukdomen. Håller den i sig några dagar brukar man ju magra på sig lite. Men så fort man tillfrisknat så är man tillbaka på sin vanliga vikt igen. Med anledning av kylan så kan man hoppas att bacillerna fryser bort. Man kanske måste ta sig en whiskey-kork ikväll i rent medicinskt syfte...
Nej nu ska jag ut och starta bilen så att den får gå en stund innan avresan.

Det är rätt kul, min mamma har blivit en av mina stora besökare här på bloggen. Vem hade kunnat tro det.
Den där youtube grejen va inte så kul att titta på men jag fick hjälp av "sexbarnsmamman" att lägga in den... så nu vet jag hur man gör. Perfekt. Nu kan jag det också.

Trevlig fredagskväll alla glada!

1 kommentar:

ScrapAnga sa...

Huga, va kallt det låter.
Ja, jag skjutsade barnen för första ggn till skolan, för jag tyckte faktiskt synd om dom, sen slutade jag tidigare o tänkte överraska Todd med att hämta honom med. Han satt ensam kvar på skolan o klagade för fröken att han inte ville gå, för det var så kallt. Snacka om att mamma var RÄTT för en gångs skull, Hoppas ni hade kul på badet, ungarna lär ju ha varit helglada i alla fall, kul hemkomst för Rickard. -Så ja, gubben, kul du kom hem, nu ska vi fara o bada...
Nu ska jag ut o fota, nya inlägg till bloggen, vi höres, kram