söndag 11 januari 2009

Sista kvällen...

Nu är det sista kvällen innan det är jobb-tajm. Jag kör igång med jobbet imorgon. Hade tänkt en vanlig jobbvecka med start tisdag men det är en hel del att hinna så det är lika bra att åka dit redan imogon...
Ikväll har vi tagit en tur på hockeyplan. Axel är en riktig hejare på att åka. TACK för den underbara insatsen någon gjorde igår med att skotta planen!!! Det va väl SUPER-OVE som låg bakom det hela!
Jag skottade även taket på växthuset idag - pang bom krasch!!! Några rutor höll inte för trycket. Sånt som händer men rätt så trist!

Nu har jag suttit med SV jobb ett tag, det är behövligt varje minut och varje rapport som blir gjord! Men nu räcker det för den här kvällen, nya tag imorr´n.
Just ja´. Måste bara säga att min SV kollega i Kramfors inte vill tala med mig efter den otroligt sköna segern igår... -Lessen min vän... JAG VANN VADET!! Det ska jag aldrig glömma!!!
Hade tänkt att se TV4s film ikväll men tog mig i kragen och jobbade lite istället... satte mig några minuter och kollade in Scotts på Bingolotto! Snygg Henrik... (säger jag mest för att retas) Min svägerska missade programmet, fast det va hon som påminnde mig idag att det va.... Hon målade tak istället men fick däremot se på sin sambo uppifrån? Inget man gör särskilt ofta!
Svammel och svammel... känner att hjärnan är tom.
Gott natt världen!

1 kommentar:

ScrapAnga sa...

Så du åkte in på jobbet, blev lite nyfiken när du skrev att 3 är 100% SV. Är ni 3 som jobbar nu?
Ja nu är det måndagskväll o jag har haft 2 bloggfria dagar, gud vad det var svårt att hålla sig borta från datorn. Jag var på fest på lördan efter jobbet, hon blev 0400 innan jag var hemma, SMART, Jeff fyllde ju år, så det var ju kalas på söndan, sista gästen for hem 2000, må tro att jag sov gott igårnatt, och John Blund är hos mig nu, fast klockan bara är 20 i 8, ojojoj, hur ska jag klara av att vara vaken, hihi