onsdag 13 april 2011

Vilken super bra dag!

Vilken härlig vårdag det varit idag. Jag har fått massor gjort å jag känner mig rätt nöjd. Medan Nils va på rytmiken passade jag på att fara med en massa sopsortering som jag samlat på mig. Vilket plock det är... å dessutom va det ju fullt i alla containrar som jag va i behov av. Ringde till recykling företaget som lovade dyrt och heligt att det skulle tömmas snarast, det tror jag när jag ser det!

Jag satte även upp en lapp på konsum (för Axel och Oscars räkning) De efterlyser två gamla barnvagnar att bygga lådbil av, vi får väl se om det blir nåt napp.

Jag har plockat skräp och ställt bort vintergrejs - har åtminstone ställt det närmare uthuset, nåt för Rickard att ta tag i när han anländer.

Jag plockade lite påskris också - inget vidare fint men det får duga - det ska bara stå på bron så det får väl vara lite "risigt". Ska plockare finare påskris en annan dag som jag ska ta in.

Axel sålde lite majblommor när han kom från skolan och medan stekte jag plättar och kokade potatis och purjo-soppa - jäklar va go den blev.

Årets hockeypris!

Jag stekte även plättar som ska till Borga - grabbarna ska få följa farmor och farfar dit i helgen... Wow - gissa om de blev glada över den nyheten. Imorgon blir det packning för hela slanten!

Ikväll har vi varit till Bjästa på hockeyavslutning. Både Axel och Nils fick en fin hockeygubbe att ställa i hyllan. Det serverades också goda kanelbullar och chokladbollar.

Ja, så har vår dag varit - imorgon är det veckans sista arbetsdag och jag har massor som jag har tänkt göra i helgen nu när jag blir helt ensam i huset - undra just om det blir nåt av det jag tänkt?? Brukar va svårt att komma igång när idéerna är många - man vill ju göra allt. Det har iaf flaggats om fint väder så en del motion ska jag nog se till att jag får. Jag har ju absolut ingenting att skylla på.

Vi får väl se hur det blir.... Dagen som varit kan man iaf säga som i rubriken - SUPERBRA!!

Inga kommentarer: