måndag 11 april 2011

Kram på stan!

Inte är det alla dagar man får en eller ger en kram till en karl på stan - så blev det idag... Stressade runt på lunchen och köpte lite nya tröjor till Axel - sa till mig igår att han bara hade fula t-shirts i garderoben... så kan man inte ha det.
Svängde även runt och köpte några presenter till Maria Sundberg som fyller år idag - GRATTIS GRATTIS!!
När jag skulle ge mig iväg hem så fick jag ett mess om att det va strömlöst i Skoped... hm, farmor som skulle bjuda på mat - hur skulle det gå?? Ringde och kollade läget - Pärern va okokt å köttbullarna ostekt... Jag rusade på ICA - köpte korv och pulvermos, tog med en termos hetvatten så vi skulle kunna fixa käk... Kom halvvägs hem så hade tydligen strömmen kommit tillbaka ( Enligt Eon skulle den va borta till 18.41, så länge ville vi inte vänta på mat)
Det blev mat hos farmor iaf... gött, jag fick med mig tre grabbar från fritids...

Nils for ut å cyklade och Axel och jag gick på kalas och fick en massa mumsigheter...

Våren är här - det doftar vår ute! Det är väl för underbart. Imorgon ska Axel få sin cyklel levererad till mitt jobb... det ser vi verkligen fram emot. Det är ingen höjdare att inte ha en cykel när alla andra är ute och trampar. Jag inväntar väl budbilsmannen!!

Igår fick jag en kommentar i mitt inlägg - Ja, vart får jag all energi ifrån? Det undrar jag också - jag upplever inte att jag har så mycket energi, hinner inte så mycket som jag egentligen skulle vilja... MEN Jag trivs att göra saker hemma och är sällan någon annanstans än i hemmet... Jag är en riktig lat-skalle mellan varven men så gör man ett ryck, tar en kaffekopp, ett nytt ryck och rätt som det är så passar det med en promenad...  
Jag hoppas verkligen inte att  nån tror att jag skriver allt bara för att verka duktig - så är det absolut inte - jag beskriver mina dagar i moll och i dur... å om man inte hinner så mycket - vad gör väl det - imorgon är det ju en ny dag... gruset i hallen ligger kvar, disken på bänken står kvar, och jag lovar att strykhögen blir bara lite skrynkligare om den ligger några dagar extra... HEMMMET ÄR DÄR HJÄRTAT ÄR!

Imorgon är det en ny jobbardag - barngympa och miniorer så det gäller att va snabb med middagen om alla ska hinna på sina aktiviteter... är jag nog snabb så kanske jag hinner en promenad medan barnen är på sitt, dagnes goda tårta måste väl motioneras bort, måste nog kolla med min promenadkamrat om hon står redo kl 18.00 för att göra mig sällskap!

Inga kommentarer: