söndag 17 april 2011

Fullt upp

Den här helgen har jag varit utna mina små killar - De åkte till fjälls i fredags mitt i dan... å sen dess har jag spatserat runt här hemma... inga att sköta om - bara mig själv!
Fredagskvällen blev det middag på 10an, vi hjälptes åt - jag stekte kyckling och Anna fixade pasta sallad. Det blev en rätt lång kväll med en massa intressant surr.
Vaknade på lördag, tog en snabb promenad och landade lagom till melodikrysset. Sen satte jag igång med att tömma Nils rum - spacklade, målade lister och tak... Va fick jag den idén ifrån?? Jo, nåt jag lovat flera gånger men inte riktigt kommit mig för att göra.
Kvällen bjöds jag på mat hos mina super snälla grannar - det va en trevlig kväll, även där en massa trevliga människor med spännande prat! Jeanette hade gjort en kreolsk gryta som va supergod... Vilka toppen vänner man har!

Idag när jag vaknade si så där vid 07.30 tyckte jag att jag borde få dra mig lite till... så jag gick och fixade en kopp kaffe, två mackor och sen tillbaka till sängen och såg på Världens bästa hotell... vilka lirare... hur bra som helst!
Fortsatte dagen med att måla väggarna på Nils rum och det blev rätt så bra men varför ska det alltid va så trångt...
Jag trotsade blåsten och tog en promenad... plockade påskris så nu börjar det bli påsk i huset. Hämtade även lådan med kycklingar och hönor... inte många prylar å tur är väl det - nån liten påsksak vill man ju ha men det är ju milsvidder ifrån julpyntet!

Nu är målingen klar - grejerna tillbaka på sina platser - till och med gardinerna är uppsatta igen. tror att detta gick med rekordfart men Rickard har ju lite jobb också, 4 tapetvåder och en discolampa som ska upp. Sen ska väl Nisses rum vara nästan klart - en ny säng ska in också.

Sen i eftermiddag kom mina små troll hem igen. Nu är det liv och grus i huset igen!!
Borta bra men hemma bäst!

Det va den helgen. Glömde föresten att skriva att jag hann till frissan i fredags också - klipp, färg och slingor i en rasande fart... givetvis hos PETTERSSONS FRISERING i Bjästa!

Nej nu måste jag pillra ner nå frön i blomjorden - har lagt de små fröna i vatten igår så nu är det hög tid att se om de tänker gro... Axels plantering från miniorerna har redan börjat komma upp... Härligt!

Ännu ett vårtecken
Det är också dags att lägga om till sommardäck... men jag tror jag väntar tills min "serviceman" kommer hem ;-)

Inga kommentarer: