torsdag 7 april 2011

HUR?

Hur dum får man va?? Sitter och tittar på lyxfällan - HUR kan man snabblåna pengar via SMS om man står i IKEA-kön? Lån som kostar massor... Det finns tydligen hur många shoppoholics som heslt... tur att man inte riktigt har den ådran... Det är iaf rätt intressant å se på det här programmet.

Ikväll fick jag mig en promenad... tur att man får hjälp att komma sig iväg. Det kändes skönt trots blåst och regn. Det är inte så lätt att komma iväg när man har grabbarna här hemma... de gillar inte att mamman rymmer. Nils såg reklamen för det nya programmet Mamma byter bo, vilket genast fick honom att fråga - Mamma, du ska väl inte byta bo?
-Så klart inte sa jag - jag är ju alltid här...
-B(j)a tycker jag!

Ja att byta bo är inte aktuellt, jag har fullt upp i mitt eget bo. Just nu känns det som om man är en fillial till nån grusleverantör - det dras in en hel del och med tanke på att grovingången är spärrad p g a risk för rasande stege med tillhörande snö så blir det massor med grus i hallen.
MEN som det regnar och töar ute så är nog grovis snart tillgänglig igen.

Imorgon är det helg igen - en ledig fredag... då ska här storstädas... Det är det bästa med hela fredan... ett nystädat hem och full fart mot fredagsmyset. "gillas"

Nix Pix... det blir inte roligare än så här idag...

Kanske måste jag kasta in ett husmoderstips... det är några dagar sen.... Det blir nog nåt på städtemat - Håll till godo:
Blankt med öl
Ekmöbler blir blanka och fina om de poleras med varm öl. Repor i mörka möbler syns mindre om de putsas med linolja
- blir man törstig under arbetet kan man ta en slurk av ölet men inte av linoljan (min egen reflektion)!

en till...
Flugfångare
Om man får in blomflugor, ställ ett glas med vitt vin på köksbordet så dras flugorna dit och dör!
- Ha ha... har man otur kommer det annat än flugor, ruggugglor t ex... de kommer att dricka upp vinet men inte tror jag att de dör...möjligtvis blir de dö-jobbiga...  (min egen reflekton)
Kan hända att man blir lite sugen själv på vinet men då måste man vara snabb så inte flugorna drunknat i glaset...

Svimmel å svammel... nog för ikväll - vissa av dessa råd är verkligen skrattretande... med det finns även en hel del guldkorn!!

Nu tror jag att jag ska knäppa lite på gitarren!

Natti natti!

Inga kommentarer: