torsdag 14 april 2011

Packa packa...

Mina tre hjälrtan!
Så blev det då slutgiltigt bestämt - Grabbarna hänger med farmor och farfar till Borga över helgen. De är sååå glada att få åka med. De har packat lite av varje och jag har packat om nu när de gått och lagt sig - det blev lite rörigt i väskorna. Jag är inte världsbäst på packning - tror hela tiden att jag glömt nåt.
Nu står iaf väskorna till 99% klara. Väntar på att en tvättmaskin ska bli klar så att de sista ska i väskorna imorgon.
Imorgon ska jag till Bjästa och klippa mig - jag ser ut som ett troll... tänk att en frisyr kan förfalla inom loppet av 48 timmar. Går helt enkelt inte att få nån som helst ordning på kalufsen.
När jag kommer hem är det hämtning av barn och sen ska de överlämnas till borga-resenärerna.

Detta innebär att jag blir helt ensam hela helgen - konstigt. Jag kommer förmodligen längta ihjäl mig. Jag älskar mina små ungar... å det blir så tomt när de inte är hemma. Ibland är det nyttigt att vara ifrån varandra så man inser hur mycket man tycker om nån.

Ikväll har Anna och jag promenerat - det gäller att ligga i. Chefen och jag ingår i en tävling med Previa - Vi ska "gå" från Stockholm till Köpenhamn... tävlingen pågår till mitten av juni så det är nog bäst att vi trampar på om vi ska hinna fram i tid. Idag gick iaf startskottet - en rätt kul tävling!
Efter vår promenad bjöd jag på tårta - en tårta som vi fick på jobbet idag men som vi omöjligt kunde äta upp... Vi satt på altanen och där va det varmt och skönt... solen värmer gott! Våren är här... idag såg jag tussilago, storspoven och krokusar... Härligt!!

Nej nu är det hänga tvätt som gäller och sen är det sova-time!!

Snart en ny dag med nya möjligheter!!

Natti natti.


Inga kommentarer: