onsdag 20 april 2011

Full rulle mot blåkulla

Det är bråda dagar så här innan det är dags att ge sig iväg till Blåkulla. Kvasten och pannan ska putsas... en katt ska fångas - jag som inte har nån egen måste ju försöka knycka nån annans... men jag lämnar så klart tillbaka den när jag återkommer från festligheterna!
Det verkar bli trångt där i år - alla jag talat med ska visst på samma resa. Tur att det har slutat att blåsa - skulle ju gå så fort att komma fram och resan är ju halva nöjet så att säga! Troligtvis möter jag väl Rickard eftersom han åker från andra hållet... måste nog busa lite med HK-flyg... när man ändå är på samma våglängd, hi hii...  måste tänka ut nåt riktigt påskbus.

Men hur brukar det va när man ska iväg - ett himla fix och trix innan. Jag har krattat och pulat lite ute, Axel va en duktig pojke och kom på att han skulle styra in vet... undra om han börjar inse att om semesterkassan ska bli nåt gäller det att ligga i.
Skurade upp altanen och påbörjade fönsterputsningen där... oj oj oj... va många rutor det är men det går nog även i år.
Stack iväg och påskhandlade så nu är det gjort - hade massor med kassar och en skulle hämtas på lagret... ops, det glömde jag så det får jag ta tag i imorgon.
Att det ska vara så inpå att äta när man håller på här hemma - helt plötsligt så va vi ju vrålhungriga - med all rätt... då rörde jag ihop lite tacos si så där på en onsdag men ide´torkan va total!
Mätta och glada återgick vi till våra sysslor... grabbarna gjorde påskkort som de ska ha när de går påskgubbe imorgon. Jag gillar inte att man bara tigger godis - man ska önska GLAD PÅSK å lämna nåt litet kort man gjort  å då, om man har tur, kan man bli bjuden på godis!! Nån ordning måste det ju va.

Nu har jag även gjort en paj som ska mumsas på fredag... Det man inte hinner på dagen får man göra på nattkröken!!
Nu ska jag trippa iväg och lägga mig - det är ju ett barn som ska upp på skolan imorgon...

Natti natti... hasta kvasta...

Inga kommentarer: