lördag 9 april 2011

Traditionell lördag.

Startade dagen med kaffe, tidning och promenad... därefter mera kaffe och melodikryss. Satte fart med biltvättandet... jag har nu två glänsande bilar på gården. Va riktigt duktig och putsade bort en hel del svarta asfaltsprickar... diamantvax är fin fina grejor!
Dagen har rullat på och kvällen avslutades med mega-film-kväll med Axel och Oscar... Kastrullresan blev det. Har tidigare gått på SVT men vi har aldrig lyckats se hela serien... Nu hade vi den på DVD så det va bara att gå på... har nästan sett alla avsnitt men upplösningen har vi spartat tills imorgon. Det va spännande så jag tror vi startar redan imorgonbitti. Oscar sover nämnligen över här... Nils sover hos Emil så det är lite omstrukturering bland grabbarna. Antalet är samma men en annan pojke så att säga.

Det är helt otroligt att det inte finns nåt vettigt att se på en lördagskväll på tv. Jag har bläddrat igenom alla kanaler som man kan tänka sig har nåt att visa men NOT... finns ingenting. Just nu ser jag på Golf... enda bra:iga med det är att det är Jonas Karlsson som refererar och att det är grönt gräs, klarblå himmel och sol.

Nej, trött tröttare tröttast. VA är de för vits att vara vaken?? Jag går och knyter mig.

Ajöss å go natt!!

Inga kommentarer: