onsdag 6 april 2011

Bilstädardag

Idag har jag städat bilarna! Bilarna?? Min gamla hederliga MB va riktigt vintertrött... nu är den ganska så dammfri, grusfri, grejfri och dessutom doftar den rätt så gott. Jag har även fått ett objekt till på min gård, en Nissan som jag tog och dammsög och torkade ur... Alltid trevligt med rena bilar... på insidan iaf. Jag ska ta itu med tvättningen till helgen. Ett vårtecken i mina ögon när man får tvätta bilen. Inge vidare kul att dra ut vattenslangen på vintern.
Kusinerna Nelia och Nils testar luckan
på Tommys lastbil när han va på skolan och
levererade varor.
Jag har varit ledig idag och det började bra med en kaffegäst från morgonen... en gammal vän jag inte sett på evigheter. Det va trevligt med en pratstund. 
Jag for även till Bredbyn en sväng - tandis för Axel... en kort visit som slutade med en körv på UnoX, fast så heter det väl inte längre. 
Jag hann även med lite kaffe i solen innan jag hämtade hem Nils...

Svärmor kom och uppvaktade mig med blomma och presentkort... hon va ju inte hemma när det va min födelsedag men vad gör väl det... fira kan man göra i många dagar.

Nu ska jag pallra mig i säng, tror jag tar en dator med mig och kollar in nåt som finns på nån playkanal... det är rätt trevligt att avsluta dagen med nåt se-värt i sängen.
Imorgon är veckans sista arbetsdag och jag har massor att uträtta så det gäller att ligga i redan från förmiddagen om man ska hinna med allt.

Ja, så har vi det... fortfarande lider vi av brist på ett stycke cykel men det ska väl ordna sig till veckan vad jag kan förstå... Tänk att det är såååå kul att få ta ut sin cykel, Axel längtar tills han också får nåt att trampa på. Jag måste nog försöka få fram min också - det är ett snabbt sätt att ta sig från A till B så här på cityt!

Inga kommentarer: