söndag 25 januari 2009

Trög söndag...

Så var det söndag och ensam igen. Rickard åkte just iväg till flyget för att göra en jobb-tur. Den här gången blev det flyg ifrån Umeå airport. Det blev Anders som fick skjutsa honom idag. Skönt att slippa köra dit själv!
Som vanligt är det lite deppigt när han ska iväg men det ska nog gå! Nästa gång han kommer hem är det späckat schema. Det har då hunnit bli VECKA 6.... Slalomresan till Solberg... Skoj! Jag har faktiskt provat ut ett par slalompjäxor idag som passade precis! Perfekt Lars! Att du har så små och gulliga fötter så att dina pjäxor passar mig!
När vi kommer därifrån ska Rickard vidare till Klimpfjäll i tre dagar...
Då är det nästan dags för avresa igen... håller vi på så här så är det snart midsommar!!

Idag är det Anna som fyller år.... GRATTIS GRATTIS!! Vi firade henne igår. Jag bjöd in oss på fika igår kväll men med vår tur så blev det inte bara fika utan vi fick en fantastisk middag. Riktigt god mat!!! TACK!

Som jag skrev i det tidigare inlägget jobbade vi med valberednings jobb... gick fantastiskt bra! Alla platser är så gott som tillsatta och vi kände oss riktigt nöjda!
Jag hann till och med ut i skidspåret och röjde runt två varv igen.... 8 km!! Inget optimalt skidföre... det blåste och drev så spåren va på vissa ställen helt försvunna.
När jag stod där i spåret och just va klar insåg jag att jag borde vara på spelövning om 8 minuter... hjälp, där stod jag och va svettig... Hem i full fart... duschad och på plats i kyrkan kl. 15.07 Snacka om snabb...
Många nya svårspelade låtar... har lite att öva på kändes det som.

Nu ska jag och Axel ta ett tv-spels race... han blir alltid lite deppig när pappa åker iväg så bästa att försöka göra honom på gott humör!

Hej hopp!

1 kommentar:

ScrapAnga sa...

Du ska verkligen ge dig själv en klapp på axeln, är du aldrig stillasittande?
Kramkram