lördag 31 januari 2009

Ny härlig dag!


Vaknade till en ny härlig dag. Det är nåt visst med att sova i ny-ren-bäddad säng med täcken som vädrats i vinterkylan.... man sover som en prinsessa!
Långläsning av allehanda och frukost med macka och kaffe...
Ringde ett samtal till en gammal vän som jag inte ser till så ofta numera. Där va allt sig likt. Trots att vi inte hörs av så ofta så är vänskapen på nåt vis den samma. Good friends!
Det finns andra vänner som har gjort ett total makeover...
Satt och funderade på varför vissa människor är så svåra att förstå sig på. Träffade i veckan en person som total förändrats. Personen har varit en glad och härlig prick men sakta men säkert har smilbanden ramlat längre och längre ner. Att man orkar leva så. Det är väl en sak om man har problem med jobb och familj men när det bara är det allmänna tillståndet... stackare! Man kan inte vara på topp jämt! Synd att de förpestar tillvaron för sin omgivning! Säg vad som är fel istället för att spela trevlig!
Jag orkar inte bry mig om dessa personer längre. Det tar bara kraft och energi i onödan!
Jag trivs med glada och omtänksamma människor och av dem har jag en hel flock!

Nu ska jag ta tag i dagens sysslor - ser att jag har missat MELODIKRYSSET idag igen. Är jag snabb hinner jag ta det på snabbgenomgången. Så, jag tar en påtår och sätter mig och kryssar lite innan det andra ska göras!

1 kommentar:

ScrapAnga sa...

Hej på dig!
Jag håller fullständigt med dig, gå INTE omkring o sura, ut med språket, säg va det är, istället för att dra åt skärpet i ullkoftan.
Jag hatar personer som går med ullkoftan på,
Men du verkar ha fått dig en rejäl mysmorgon, det kan du behöva, ha det gott ,,kram kram