lördag 17 januari 2009

Skidåkning är bäst på TV!

Så va det gjort! Skidorna har fått sig en åktur med mig ovanpå! Två varv i Arnes spår, ska väl vara ca 8 km. Oj vad det känns i hela kroppen. Jo, det gör ont överallt. Armar men mest ben gör ont. Det är helt otroligt vad otränad man kan vara. Nu är det ju riktigt länge sen jag åkte också. Tekniken kan nog finslipas en hel del. Hur som helst, nu är det gjort! Första turen är genomförd och nu är det bara att fortsätta.

Fredagskvällen innebar en hel del åkande i paradisbadets banor. Med skräckblandad förtjusning åkte barnen i vattenruschkanorna (hur det nu stavas) Lite läskigt va det när hela familjen skulle susa iväg på en gummimadrass genom Magic Eye... Det gick som "hejsan" och det blev inte bara en tur. Två timmar i badet va rätt lagom även om lillebror tyckte att det va öken att åka hem så tidigt.

Förmiddag hade vi skridskopass på skolan. Här hade lillebror en helt annan uppfattning, tyckte att vi kunde åka hem på direkten! Han testade att åka och med lite övning så kan det nog gå för sig. Som vanligt så fjös han!

Nu är det Modo match och det känns skönt att slänga sig i soffan och softa till lite lördags hockey. Nu har man gjort sig förtjänt av lite tv...

Ja, det va den lördán.

2 kommentarer:

ScrapAnga sa...

Hejhopp, vad duktig du är som har varit ute i skidspåret, jag antar att du bara gör det för att retas med alla vi andra soffliggare.
Trot om du vill, jag ser också på hockey, men,,,förresten, vad gör jag här då?? Hihi...
Ja jag är på fest o dom andra ser på hockey, det blev precis mål och alla här trodde att de skulle döma "icke mål".
Oj, nu blev det mål igen DS.
Jag o min Nevö ska pyssla lite, vi håller på att ta ut kort på datorn. hej hopp i snödrivan

Katrin sa...

Tror visst att ScrapAngan fått sig några pilsner!