torsdag 15 januari 2009

Sista kurskvällen

Jag missade sista UKULELE kvällen. Jag hade gärna varit med där ikväll - sorry Lasse, men jag hade inget val. Ingen barnvakt och ruskigt kallt ute. Fick en rapport ikväll om att det va - 32 grader i Uberg, burr. Nils skulle ha sagt -Ja fjys överjallt Klokt av mig att stanna hemma. Man ska nog inte vara ute i så kallt väder om man inte absolut måste.
Jag fick en mysig hockeykväll med grabbarna. Modo vann med nöd och näppe kändes det som. Det va rätt spännande i slutet. Men vi knep våra poäng och nu känns det bättre igen. Tur att man håller på ett lag som vinner... och som klättrar i tabellen - bara det håller i sig nu då!
Axel är otroligt intresserad. Jag blir så förvånad över att en femåring kan veta att nr 3 är Timander och nr 10 är Skröder o s v. Ja, han kan ju givetvis inte alla nr men ändå!

Nu väntar jag på att den nya boken ska in i telefonen sen ska jag lägga mig och lyssna. Det är Katarina Everlöv som läser och hon gör det såååå bra. Jag gillar hennes röst och hennes sätt att läsa.

Innan jag går till sängs ska jag se klart filmen från förra söndagen... en kärleks film... tror jag iaf. Det är rätt så bra men som vanligt minns jag ju inte va den hette. Kommer kanske i morgondagens inlägg.

Imorgon hämtar vi Rickard på flyget och sedan flyger vi in på PARADISBADET... Nån som vill följa med?
Natti natti!

Inga kommentarer: