tisdag 6 januari 2009

Nu är glada julen slut...


Å vi har kastat ut julgranen!
När man väl börjat med att avsluta julen går det rätt så fort. Grej efter grej åker ner i sina lådor och nu återstår det bara att byta gardiner i alla rum. Det blir rätt så rent och luftigt när man får bort det röda. Det är ju jättemysigt när man sätter upp allt.
Den här julen har gått vansinnigt fort än fast det va en lång ledighet. Som tur är börjar jag inte jobbet förrän nästa tisdag.
Dagen har alltså gått åt till att julgransplundra MEN vi fick ett avbrott just när vi kommit igång med vår städning... Eon trollade bort strömmen ett antal timmar. Detta kan göra mig tokig, en löjligt I-landsproblem men ändå. Turligt nog fick jag ett SMS av ordförande i festkommittén... hon kokade kaffe på gasol-plattan och vi fick oss en trevlig pratstund i stearinljusets sken. Jag måste skaffa mig en sån platta - inte alls dyr och funkar superbra. Jag måste rusa till RUSTA för det är där den där makapären finns!
Ikväll tog vi oss en sparktur till farmor som kommit hem från fjällen. Kaffe och julkaka... mums, jag har inte hunnit med hennes julkakor så det passade mycket bra. Ja, som vanligt hinner jag med några kaffekoppar på en dag,
Kvällen avslutas med slötittande på tv. DRÖMKÅKEN - en klassiker, bästa på hela filmen är när mamman kommer in och svär en ramsa efter att hela dasset rasat samman och hon springer upp för trappan (med kjolen innanför trosorna) för att packa sin väska och fly hemmifrån.... och HAN säger till barnen... Mamma gick upp...
Ja, vad skulle han ha sagt.... att hon va fly förbannad behövde han inte tala om för det märkte nog hela kvarteret.
Just nu är det nyheter så det va läge för ett blogginlägg! Läsar siffrorna ökar vilket jag blir lika förvånad och glad över varje dag. Detta gör också att man inte kan smita ifrån utan känner att ett litet inlägg måste det nog bli även om hjärnan känns helt tom när man sätter sig.
Tittade in på en annan blogg som jag fick tips om av en alldeles färsk läsare hos mig... Hon skriver verkligen personliga saker... kul att se hur alla vinklar sina inlägg och erbjuder läsarna smaskigheter om sina liv. Måste nog göra en koll hos henne innan jag går ner till filmen igen.
Ha´re bäst där ute i kylan!

1 kommentar:

ScrapAnga sa...

Godmorgon, i kylan.
Jassåru du fuskar, inte hört talas om "20 dag Knut" du inte. Här sitter julen hårt, tills han kommer o knackar på dörren. Hehe...
Nej, jag har inte hört talas om e-cirkel, men det är nästan runt ;)
E-et.
Skriv en rad om vad det är! Naturligtvis hoppar vi på det, än så länge vet jag att vi inte är bundna på ngt. Skönt att du får vara ledig ett tag,jag börjar imorron 1200.
Det kändes konstigt att kliva upp o skicka killarna till skolan, o jobbigt med, jag var ju också tvungen att kliva upp, puhh..
Ha en bra dag, vi hörs mer, kramen