torsdag 29 januari 2009

Seger ikväll!


Modo segrade efter en ganska så snubblig match... såg mörkt ut ett tag men vi kom igen och lyckades kamma hem vinsten iaf.

Varför väljer man alltid fel kö eller fel väg? Det är sig likt jämt. Imorse när jag åkte till jobbet brukar jag ta en liten genväg i Sidensjö... den vägen kan va lite si och så men oftast bra. Jag valde den traditionella vägen... skulle jag inte ha gjort. Där man svänger av mot Ö-vik va det stopp. Hm, ska man vänta eller vända? Många stod i kö och det såg ut att vara nåt strul med en långtradare... traktorer blinkade, bilar blinkade... stopp, stopp, stopp, Kan ju ta hur länge som helst innan trafiken kommer igång igen. BESLUTade mig för att vända och ta den lilla byvägen. Det hade fler gjort... alltså de som kom från andra hållet. Jag fick massor av möten, särskilt timmerbilar, efter en väg som är gjord för två mopeder. Vägen va dessutom moddig och inget vidare. Ute på rätta vägen insåg jag att trafikstoppen måste ha löst sig rätt snabbt för bilen jag hade före mig i kön låg helt plötsligt före igen. ALLTSÅ - fel vägval.

Idag har det varit en riktigt bra dag. Cirklarna ramlar in från alla möjliga håll och jag må säga att det är kul att jobba på SV när det flyter på som idag.
Jag har varit ensam på kontoret. Telefonen ringer hela tiden och kaffet får drickas vid skrivbordet. Lunchen tillbringade jag på stan (mat=korv m bröd). Som jag skrev igår så skulle vissa saker inhandlas. Jag fick med mig allt utan skidhandskar till sambon... det blev längd skidor till Axel istället. Kom på i sista stund att det saknades välling så jag hann in på Ica och rycka åt mig en kartong där innan lunchtimmen va slut. Hamnade givetvis i fel kö igen... den andra kassan gick snabbare.
Åter på jobbet så fick jag besök av en gammal skjutgalen vän...?! Han fick kaffe och jag fick en cirkelanmälan... perfekt. Välkommen till SVs värld! Fritt kaffe och fri parkering.... alltid nåt!
Slutade kl 15.00 som jag alltid gör på torsdagar... tror nån att jag va ute före 15.30? Nej, som vanligt så tror man att man ska hinna mer än man gör och så kom det besök o s v ... hjälp vad tiden går. Jag skyndade mig att hämta ut de nyslipade skrillorna och hoppades på att få med mig rätt par.
Tillbaka till bilen och iväg det bar till förskolan för hämtning av kids! Där va det lugna gatan, mycket de ville visa och ingen brådis på något vis. Vi satt inte vid middagsbordet förrän strax före 18.
Jag hade tänkt göra en hel del saker ikväll så som att baka lite och städa men det blev inget av. Jag tar tag i det imorgon och hoppas på att den dagen har något fler timmar än 24.

Hur som helst trots fel vägval, fel köval och lite stress så känner jag mig så himla glad idag! Livet leker...
Sov gott!

1 kommentar:

ScrapAnga sa...

Oj, att du inte däckar av allt du ska göra, jag behöver ara lyssna så blir jag trött! Toppen på isberget hade varit om du sagt att du tagit 2 varv i spåret med!! Hur orkar du? Är du inte ensam med 2 barn med?? Jag inser....
Du måste vara...DUNDERKLUMPEN...
som du dundrar fram, kram på dig nu får jag slut på ström,, vi hörs