söndag 6 november 2011

Sköna söndag!

Nu kan man säga att lov-veckan är slut. Bara en sista ledig dag som jag ska ägna mig till fullo åt tvättstugan. Den är full med kläder som ska styrkas och sedan ska alla högar hitta hem till sina garderober. Ska även göra en djupdykning under badkaret... AFÅar på ett lite konstigt sätt i år.

Igår hade vi middagsgäster - Familjen från 10an bjöds på lax och potatis, räksoppa i förrätt... MEN jag som slarvat med systembeställningen hade ett himla stök för att hitta några vinskättar. Men eftersom man bor på världens bästa ställe så löste sig det ganska så enkelt. En skvätt vin från svärmor till soppan, en flaska lånad av grannfrun till middagen, några pilsner från ett annat håll och en nästan full BiB från svägerskan. Nu gick det inte åt så mycket så jag får väl gå på returresa idag. TACK alla för ert bidragande. Kändes som sagan - Koka soppa på en spik..

Vi avslutade kvällen med att titta på bilderna från Nattäventyret på Harpsjön och lägerbilderna från Sällerhög.

Jag och grabbarna gick och la oss rätt sent men gubben-gran kom hem ännu senare. Det va visst nåt partaj på Bygdegården som han m fl bara "gatt"slinka" in på. Rockabilly band.... undra om det är därför han luktar bensin idag???

Nej, nu ska jag som sagt - krypa in i tvättstugan.

Inga kommentarer: