måndag 21 november 2011

Helgen som var och veckan som börjat.

Nu går dagarna fort. Jag hinner inte alls det jag har tänkt eller så är det bara så enkelt att jag har för mycket på listan och för lite tid till allt.

Helgen har varit hur kul och kanon som helst. Fredagskvällen bjöd på spänning på högsta nivå... pannlampa på och smygarskor... glögg och såg... resten får ni lista ut själv. Spårsnö... not good i dessa äventyr.

Lördagen startade med träning i Bjästa - trodde vi åkt dit förgäves eftersom vaktmästaren försovit sig och både omklädningsrum och ishall va kolsvart... men det redde upp sig och Nisse tränade som aldrig förr...

Raka vägen hem och packa fikaväskan...på med Sunes jul och kolla in granhuggar avsnittet - det gäller att komma i stämning när man ska ut på STORA GRANHUGGAR DAGEN.
Årets granhuggning va en mindre skara än vanligt men jag tror förbaske mig de va värsté året - 10 poängare allihopa.
Nu ges Skorpedsborna möjlighet att köpa sig en prima gran av SSK. Priset 200 kr - ett kanon pris. Hör bara utav Dig till mig så fixar vi granen!!

Lördagskvällen bjöd på trevligt middagssällskap, kaffesällskap och nattsudd(surr).

Söndag = Hockeymatch x 2

När jag kom hem bakade jag lite kakor till AIFs försäljning på Skyltlördan. Det gäller att ligga i om man ska hinna med allt man ska. Nu är allt packat i påsar. Tack snälla mamma som har kokat godis - varför är jag inte lika duktig som Dig?? Vi sparade faktist några godisar som vi mumsat i oss själva. Smaken av mammas "hem-kokke-götta" är ljuvlig - Rickard hatar dem... för mig smakar det min barndoms jul!
Jag ska nog bli lika bra som dig mamma...

Idag så bjöd svärmor på blöte och sen kom hon till mig och hjälpte till att packa mina hantverk... PERFEKT - imorgon kommer AnnSo och hämtar allt och kör över det till vår förort Bredbyn. Känns bra att det är gjort.

Strax... dax....för???

Inga kommentarer: