torsdag 17 november 2011

Bra ordnat!

Dagens bild får symbolisera:
Tomten i sagoboken
Julen står för dörren
Gräset är fortfarande grönt
Det börjar bli spännande...
Tissel och tassel.... prissel å prassel
Ikväll fick vi oss en överraskning - vi som besökte biblioteket i Skorped. Där stod ett bord - bara att sätta sig å fika...  super bra ordnat. För en tia så fick man kaffe, saft kakor och Klara Bromans jättegoda muffins. Alla pengar gick till bibblan... Bra ordnat av Kristoffer m fl.
Nu ryktas det om att det ska komma en kaffemaskin till Bibblan oxå -Det blir ju kanoners!!

Jag hade haft en hektisk dag på jobbet. Kom inte ut förrän vid halv sex... kan inte skryta med nån vrål lunch, inget förmiddagsfika att skryta om heller... Hem och hämtade böckerna som skulle återlämnas... kände mig rätt upp i varv och så möts man av detta avslappnande fika. UPPSKATTAT!!

Axel och Rickard drog på modomatchen, Nils for till Emil å det va ju bra med tanke på att då fick jag en trevlig pratstund hos Marina.

Min arbetsvecka är slut - ska bara ringa några samtal imorgon, sen är det helg! Jag har massor att göra känns det som. MEN innan jag störtar mig in i mina göromål ska jag avnjuta morgonkaffe, nyheterna på 4an och börja fundera på advents-fixet. Jag ska baka lite inför AIFs försäljning på skyltlördagen i Bredbyn.
Det ska även planeras för stora granhuggar dagen - Suns jul ska kollas in... så man kommer i stämning - Nu börjar det bli härligt bråda tider.

Bråda tider är det även för Modo.... DET GÅR TUNGT - såg så bra ut nyss men just nu läggs det straffar i Fjällräven Center och jag är rädd att vi ligger pyrt till... Vi håller tummarna för åtminstonde 2 poäng.

Sist men inte minst - STORT grattis till Vivi-Anne som fyller år idag. Hoppas att din dag varit toppen!

Livet är härligt - håll me om det!

1 kommentar:

Anonym sa...

Tusen tack för Din energi- och posivitetskick som man får på Din sida! Hejja på me AFÅ så hejar vi på Modo på hovet på lördag;-) Kram från fru B i Mo