lördag 5 november 2011

Grått - precis som det ska va!

Tänder ett ljus för alla som behöver en fladdrande, värmande låga!
Kramar från mig!
Godmorgon!
Så var det allhelgonahelg - grått - precis som den helgen ska vara - fattas bara att snöflingorna singlar ner från skyn men i 6 plusgrader så kan det bli knepigt att få till.
Även om det är mörkt och grått så är det rätt så mysigt så här års - mysigare än när det är så i juli... Jag har fått mitt morgonkaffe - termosen är fylld och matsäcken gjorde jag ju igår så det är bara att lasta in i bilen.

Rickard kom hem inatt iaf. Såg rätt svårt ut ett tag men så lossnade det, en person till skulle norröver och de hyrde helg enkelt en bil. Nu har 3/4 åkt till Bjästa på träning och jag själv åker snart efter. Kan tyckas onödigt men bilen som R lånade ska återlämnas i stan och då behövs en bil för transport hem också.

När jag ändå åker till Bjästa så ska jag ta med mig Nils och tända ett ljus på mormor och morfars grav.

Tänk att små små ord av beröm kan göra att man ler länge. Nåt att komma ihåg! Jag fick en kommentar igår om bloggen och det gjorde mig glad - TACK snälla DU. Det värmde ska du veta.

Nu ska jag ta med mig kameran och knäppa några bilder - för visst är det kul med ord men bilder är ännu roligare.

Önskar Er alla en riktigt härlig dag. Nu ska jag sminka mig, fixa håret, svara på ett SMS och HJÄLP - jag får inte glömma att ta upp räkorna ur frysen... Ni vet hur det brukar gå då.... man står och skalar hårda och frusna räkor... snabbtinade i hetvatten... Resultat: BAD!!

All law!!

Inga kommentarer: