tisdag 29 november 2011

Stötte-spade

Vilken underlig rubrik - kommer förmodligen aldrig mer användas!!

Dagarna rullar på och det i en faslig fart. Julstämningen låter hålla på sig. Har ingen känsla alls just nu men det kanske är för att fokus ligger på ett helt annat plan.
Jag klädde iaf julgranen på jobbet idag. Hade lite tid över innan jag skulle hämta Axel på träningen så det va lika bra att göra det. Blev väl si så där. Jag funderar alltid om det finns nåt system som jag inte fattat när ljusen ska sättas i granen. Blev rätt så bra iaf. Får väl se vad chefen säger imorgon.

Medan Axel tränade hann jag sticka till min super frisör, Petterssons frisering och boka en tid för klippning om några veckor. Det är ju bra att ha lite framförhållning om man ska få den tid man vill ha.
Eftersom jag är och ränner i Bjästa rätt ofta så är det ju rätt bra att ta klippningen i samma veva.

Vädret är verkligen SKIT TRÅKIGT. Blött, blåsigt och becksvart. Min utegran har verkligen haft alla riktningar, stående, liggande, lutande... har försökt att räta upp den med hopp om att det ska frysa men ACK nej, Idag tog jag och rätade upp den med hjälp av en spade - Alla sätt är bra eller vad man brukar säga.

Kvällen har jag ägnat åt Skorpeds Utvecklingsplan. Nu är det snart klart... känns mycket skönt. Pär och jag har verkligen lagt ner många timmar på LUPen...  inget gör sig själv kan man konstatera.

Så va det julstämningen då.... leta leta leta... Jag måste komma i stämning annars går det på tok. Tar hjälp av husguden E och ser om han kanske har några goda råd när den rätta feelingen inte vill infinna sig. Bläddrar i Jul med Ernst boken - där ska det nog finnas nåt gott råd.

Imorgon ska jag göra sista rycket med att få till gardiner som inte kommit på plats och lite annat.

Dagens citat från E:
Musiken ör otroligt viktig om man ska få julänglarna att flyga

Jag tar alltså och sätter på en massa julmusik imorgon - här ska spelas hela dagen!!

Så får det bli - Natti natti

Inga kommentarer: