torsdag 6 oktober 2011

Konstiga drömmar!

Så va det slut på arbetsveckan igen. En snabb och bra vecka trots min virusddrabbade kropp. Det känns lite bättre men jag undrar va det är i min hostmedicin. Nåt mysko är det. Två nätter har jag drömt jobbiga mardrömmar. Du vet, såna där drömmar där allt bara strular, man försöker knappa in ett telfonnummer och missar sista siffran varje gång, letar saker och just när man hittar dem så försvinner de och man måste leta vidare... Sååå himla jobbigt.

I natt va det en dröm där jag skulle följa en person lite snabbt... slutade med att jag hamnade i en jättestor byggnad där jag blev kvar för länge... hade barnen i bilen och jag skulle försöka hitta tillbaka... gick och gick... letade och letade och kände paniken, Tänk om barnen inte är kvar... letade vidare.... panik panik... Vi skulle ju hem och laga middag och nu hade det gått flera timmar sen jag lämnade dem.... tillslut hittade jag bilen - hittade två panikslagna barn, gråtandes och helt förstörda - TVÄR VAKNADE - å hjälp.. dröm eller verklighet???  Det tar en stund innan man förstår att det bara va en dröm. Så fruktansvärt. Jag ska ge medicinen en chans ikväll också men kommer det nya drömmar då vet-i-sjutton om det inte är bättre att ligga och hosta.

Nisse kände sig lite krasslig idag. Magen va inte som den skulle... De ringde från skolan och jag va på väg att åka hem och ta hand om min lilla älskling MEN farmor som va hemma tog det uppdraget. Med lite saft, vila, film och en ompysslande farmor så blev magen snabbt bättre. Tusen tack för hjälpen! Ikväll har det varit bättre så det blir nog skola imorgon. Vi gjorde oss en tur till biblioteket så nu har vi jättemånga roliga böcker att läsa. Det va rätt så mycke folk där - kul, för kom ihåg, ju mer vi lånar desto större chans är det att vi får behålla vårt bibliotek!!
Sen blev det Modomatch - såg bra ut men slutade inte helt bra :-(

Dagens reflektion
Detta är första dagen på resten av Ditt liv... Så är det väl varje dag eller? Ja, hur som helst så gäller det att ta tillvara på Nuet... Gör man det?? Det är iaf min filosofi... Sen, är väl ett trist ord!
Idag har jag pratat med en person som jag inte har talat med på flera månader. Kände att det va på tok för länge sen vi pratades vid så jag slängde iväg ett mail bara för att kolla läget... hörde inget, hörde inget, MEN så kom samtalet idag... kul... Nu kanske vi kan planera in en lunch så vi får surra lite mera. Det är så lätt att tänka att jag gör det sen eller tänka "varför ska jag alltid ......."
Man ska ta tillvara på varje ingivelse... ibland tänker man på en person som man inte träffat på länge - jag tror att det är ett sjätte sinne eller kalla det va du vill - DÅ är det dags att höra utav sig eller göra just det som tanken sa.... låter det flummigt?? Kanske men jag fattar vad jag menar och det är väl huvudsaken!
Det fanns en liten tös som sa till mig när hon hade lust att följa mig hem och jag kanske hade andra planer... -Annan dag, alltid en annan dag... Jo, vi vuxna har lätt att säga: Inte nu, en annan dag!

Simsalabim... dags att ta en slurk av Farliga flaskan och kasta sig i säng... undra vad det snurrar till sig för dröm i skallen inatt?? Vilket spännande liv jag har!

Inga kommentarer: