söndag 30 oktober 2011

En extra timme är toppen!

Vintertid - tänk va väl man känner i kroppen att tiden inte är den samma som igår. Vaknade rätt tidigt imorse, tog med oss täcket och såg klart på JULSTRUL och sen kokade jag kaffe, vi åt frukost till sista avsnittet - julaftonsfirandet... Mysigt som bara den.
Segade på med lite av varje. Började städa sovrummet, renbädda... täcket va ju ändå nere så det gjorde ju som sig själv.
Har pysslat på hela dagen och efter middagen så tänkte jag göra ett litet ryck på lekrummet - MEN varför göra ettt litet ryck när man kan göra ett STORT ryck. När man ändå ska städa överallt så kan man lika gärna möblera om. Sagt och gjort. Vi styrde runt med soffan, skåparna och tv:n... flyttade hit och dit och så till slut va det klart. Blev jättebra - tur man har starka barn som kan hjälpa till att knuffa på.
Nu är det en stor hög med saker som ska brännas, skjutsas till återvinningen och förvaras. SEN kan man nästan säga att övervåningen är 100% AFÅad. Härligt. Fattas bara fönsterputsning och gardinbyten så kan tomten få komma på inspektion när han vill.

Jag har oxå målat ett hyllplan idag som ska på Nisses rum. Imorgon har det väl torkat så pass att det går att sätta upp den. Tur att jag köpte billiga konsoller på IKEA - 5 kr st... kan alltid vara bra att ha.

Det är ju toppen att få en extra timme - än fast man segar på i soffan på morgonen så är kl ändå bara 9... När middagen är bortdukad är kl ändå bara 16... Jag borde vara as trött men se det är jag inte - Jag njuter... JAG har novemberlov med kidsen... lovely!! Barnen uppskattar verkligen att få vara lediga en vecka. Fast Nils har tränat bokstäver ikväll - har en pysselbok som är jättebra. Han tycker det är svårt att skriva ä, ingen lätt bokstav att få till, det ska ju bli fint oxa.

Nä nu är det bäst att gå och lägga sig - ska bli skönt att krypa ner i en renbäddad säng och ett dammfritt sovrum. Jag väntar ju besök imorgon av en främmande karl - han har ju till och med hotat att ringa vid 7 snåret så det är bäst att va på benen då.

Natti natti!

Inga kommentarer: