onsdag 12 oktober 2011

Klena uppdateringar!

Det är dåligt med bloggandet. Kommer liksom aldrig till skott och skriva. Har skickat några små korta inlägg från telefonen men det är dock allt...
Nu måste jag fundera på vad mitt liv har erbjudit de senaste dagarna??!! Inte mycket kan jag säga. Dagarna rullar på och varje vecka ser mer eller mindre ut som den gjorde förra och förra och förra.

Kallt har det då blivit. Frost varje morgon och behovet av vinterskorna blir bara större och större. Kanske löser vi problemet på fredag.

Helgen som var ägnades lördagen mest åt hockey. Dubbla träningar för grabbarna så det tar ju halva dan innan man är hemma igen. Kvällen bjöd på mera hockey fast då på tv.... trevligt sällskap som höll ut till strax efter midnatt. Söndagen blev det promenad, kaffedrickning och en liten tur ut i ödemarken. Rätt häftigt att hitta hus som någon bott i men som av någon anledning blivit tomma. Undra vad som som hände?? Jag har alltid gillat övergivna, fallfärdiga hus - det är nåt spännande med det.

Rickard jobbar hemma fast borta - håller till i Husum om dagarna. Jag roddar som vanligt här hemma fast den här veckan har jag verkligen legat på latsidan.
Idag for jag till Bredbyn med Nils och kollade hans något mysko sår under ögat. Det blev pencilin så förhoppningsvis så blir han av med det irriterande såret.

Ikväll drar vi på hockeyträning, hinner hem och se Modo matchen - fast spelar de dåligt så byter jag kanal till Bonde söker fru...

Nej, bäst att göra ett ryck så det blir nåt gjort denna dag. Imorgon har vi en spännande träff med vår nya chef -  det blir kul de... undra just vad hon har att erbjuda i den nya SV-organistationen.

Det va en kort uppdatering av min något ohändelserika värld... men som ni såg i gårdagens inlägg - Julen närmar sig. Det är full aktivitet i stans butiker. Åhlens hade massor av fina och roliga jul-prylar. Allt för godiskokning och pepparkaks bakning....

Det är den 12 oktober och NU står vi i startgroparna för AFÅ. Häng på så ska ni få se va julstädningen kommer att gå bra!
En utförlig beskrivning om AFÅ kommer inom kort för dig som undrar vad de tre bokstäverna kan betyda.... kan du inte hålla dig? Leta i min blogg från förra året den här tiden så kommer det att klarna.

Skickar ett stort grattis till min kusins fru Malin N som fyller år idag... hoppas att din dag blir toppen!

Ajöss!!

Inga kommentarer: