fredag 7 oktober 2011

En idyll

God morgon. Här sitter jag och dricker kaffe... barnen är skickade till skolan och jag bara inväntar att jag själv ska få energi att köra igång dagens sysslor. MEN först kaffe...

Har suttit och surfat runt lite och hamnade på Trysunda Skärgård och boende (på FB) Vilket underbart ställe... jag har alltid gillat Trysunda, nästan mer än Ulvön, båda är fina öar men det genuina finns på det förstnämnda.
Det finns en längtan - tänk om, tänk om man hade en liten mysig stuga där, med vedspis, träbåt, fiskenät och kanske en liten butik.... Det kanske är vad man ska sikta på när barnen blivit stora. Jag har nog mina rötter i ö-liv och närheten till havet... dragningskraftgen är stor!
Jag har lånat några bilder från Trysunda Skärgård och boende.... titta och njut:

Visst är det underbart!

Magiskt!

Man får lust att ta fram akvarellfärgerna och måla utav denna fantastiska bild

Det är såna här bilder som gör att man kan drömma sig bort, minnas sommaren... å låta fantasin skena iväg... Undra vad man gör på Trysunda så här års.... lutar sig tillbaka och njuter av lugnet när sommargästerna åkt hem. Man tar en kaffe kopp även där! Jag ska också ta en påtår... sno ihop en bulldeg, dra fram dammsugaren, sätta igång en tvättmaskin.... känns som jag har lite att göra.

Vidare vidare.... men på återhörande!

2 kommentarer:

inga-Lill sa...

Hej!

jag förstår dig,vilken under bar plats,undrar bara hur det är på vinter?

Katrin sa...

Inga-Lill: Vintern är nog inte lika mysig... kall-blåst och rätt mörkt... Sommaren känns bättre