fredag 7 oktober 2011

Fredagspyssel!

Va härligt det är att få vara hemma och pyssla. Jag har bakat bullar och städat. Varit hemma när barnen kom från skolan - livskvalitet! Bullarna blev superbra dessutom!

Ikväll kommer Rickard hem från Bergen. Måtte bara vädret vara snällt så att inga flyg blir inställda.

Hur ser då helgen ut? Ja, det blir inget "Damernas Natt" med Stenmarck... Däremot blir det hockeyträning x 2 imorgon... melodikryss??  Vet inte hur jag ska göra om jag hänger med till Bjästa eller om jag blir kvar här hemma. Det beror lite på vädret. Jag skulle ha gjort mig en tur till Docksta och kollat läget men då är frågan om jag ska ge mig iväg dit själv eller om hela familjen ska hänga med. Måste bara kolla om jag ska ta hem nåt som jag tog dit i somras... Känns lite bittert att vi inte hann vara där mer... men nästa sommar... då kommer vi, då blir det havet för hela slanten!

Nu beror det på om jag ska ta på mig regnjackan och tvätta bilen. Gillar inte att min fina bil är smutsig.

Bloggläsarna ökar i antal och det är ju roligt - hade en toppnotering för några dagar sen. Härligt! När jag tittar på kartan över besökare så är spridningen väldigt stor över världen. Vet inte vilka som läser eller om det bara är helt vanliga "sne-seglare".
De flesta som läser är bosatta i södra Sverige... man blir så nyfiken vilka alla är - tycks ju inte känna nå folk men hur som helst så är det väldigt kul och jag hoppas att alla dessa ord och bokstäver roar på nåt sätt.

Ha nu en riktigt härlig fredagkväll - För den som befinner sig i närheten av Skorped och har lust att hitta på nåt så kan jag tipsa om SKÖRDEAUKTION på Församlingshemmet, tror att det startar kl 18.00 - finns nog fin fina fynd att ropa in... 

1 kommentar:

Janet sa...

jag är en av dem som läser din blogg. Mvh Janet (Jimmys syster)