onsdag 12 oktober 2011

En mus mindre!

Onsdagkväll och det har varit hockey x 2. Först i Bjästa och sen i soffan! MoDo knep 2 poäng. Jag har även knipit några poäng ikväll. Tydligen så har det en förmåga att komma in möss under diskbänken så här års. Trodde jag hade fått bukt med dessa jävlar... för det är just va de är. Har varit rätt nöjd med att det inte varit några inne på ett tag men ikväll så upptäckte vi att vi hade påhälsning... den hade knyckt vårt agn i fällan och då är det fara å färde.
Jag hatar dessa djur. Va ska de in i huset å göra?? Förvisso är det kallt men va tusan - kom inte hit. Nu har jag rensat allt och burit ut sop-påsen... Det va lugnt och stilla - ingen mus syntes till men jag laddade om mitt mordvapen och tänkte att är den rackaren kvar så måtte den väl gå i fällan. Just i denna skrivande stund hördes en smäll och ett stök... Ha haa DÖD!!! Där fick den jäkeln - nu ska åbäket ut också - BLÄ törs nästan inte öppna skåpluckan - tänk om den inte är helt död utan bara ligger där?!? Jag väntar en liten stund till sen tar jag den! Hur många poäng får man för en död råtta? Minst 10 tycker jag nog!
Livet på landet är väl för härligt!

Nu kanske många tycker att jag skulle be min käre sambo att göra detta MEN som vanligt så syns han inte till - trodde han skulle komma hem men se han är kvar på sitt nya drömställe... Gräsänka igen... gubben tar in på B&B hos lillebror i Själevad. Å andra sidan är han mer skraj för råttor än vad jag är så jobbet är nog mitt iaf.

Nu är det bara att ladda för jobb imorgon... Dags att packa det som ska packas... Lägger mig och lyssnar på min bok som jag somnar ifrån varje kväll - lite besvärligt att börja om för jag har inte en aninig om vart jag slutade igår.

Goooooooo Natt!

Inga kommentarer: