onsdag 7 september 2011

Tretorn V/S Foppa

Jag känner att jag har ett rätt fint flow just nu, det går undan med alla mina projekt. Projekt låter så stort men alla "jag skulle" ha gjort... är på väg att bli gjorda. När jag läser mina inlägg så ser det ut som jag inte gör annat än att städa men det är rätt kul att rensa och röja. Det blir ju så jäkla bra.

Jag kom ju iväg till återvinningen till slut - å varför jag inte tog TRETORN på mig kan man ju undra... Jag stapplade runt med bä-föttern å foppatofflor - tur jag inte hade strumpor... då hade de blivit rejält blöta. När jag steg in i containern med elekronik försvann hela skon i vatten. Det har verkligen regnat massor idag - på tvären, på längden, på breden... ja åt alla håll. TÄNK om detta kommit i snö... då har man inte tagit sig ut. Åhhh, hemska tanke... hade nästan glömt att det kommer en årstid som kallas för VINTER... inget jag gillar nå vidare. MEN som vanligt är det väl bara att gilla läget.

IKVÄLL så startade ett av mina favorit program - BONDE SÖKER FRU... Ska bli kul att följa. Det jag saknade va en bonde från den här regionen - Trodde att vi skulle få följa en JORDGUBBSBONDE ivrigt söka efter kärleken... tydligen hade han missat att skicka in ansökan. Nåväl - vi får väl vänta på det till nästa omgång.

Imorgon är det jobb igen - en sista arbetsdag den här veckan och sen är det helg och en fulltalig familj. Fredag börjar hockeyträningen igen - ska bli kul å se hur det går - lite vingligt kanske men att åka skridskor är väl som att cykla... har man en gång lärt sig så kan man det!

Nu ska jag göra ett sista ryck för den här dagen och sen är det sängen som gäller. Jag må va bra på mycket men att gå och lägga mig är jag helt värdelös på...
Idag har jag då inte slarvat med koffeinet... att ha snabbkaffe på bänken är verkligen en utmaning att kunna stå emot - MER KAFFE ÅT FOLKET!!

Inga kommentarer: