fredag 23 september 2011

Nr 1600

Bloggandet är helt otroligt. Jag har hållit på ett bra tag och detta är faktist inlägg nr 1600. Jag kunde aldrig tro att jag skulle orka skriva så länge och så mycket som jag gjort. MEN på nåt sätt så är det mer huvudrensning än ett måste. Om jag slarvat med bloggande några dagar så känns det som jag har något ogjort. Inte för att det känns som ett måste utan mer som nåt behövligt.  Att man senkanske har bedrövligt lite att delge världen med är en annan historia.

Vad är det som händer här då? Jo, Nu är det helg för den här familjen men den är lite splittrad den här helgen. Jag och barnen ska på fotbollsavslutning på Olympia, pappisen är på kurs och sen bär det iväg för honom på jobb.
Idag ska jag jobba med utvecklingsplanen - satt i flera timmar igårkväll också medan jag hade hockeyn på i bakrunden - hm, gick väl si så där kan man säga - med hockeyn alltså.

Jag och grabbarna har suttit och kollat in Stockholms kartan. Hittade en intressant föreställning på Oscarsteatern i Stockholm, Karlsson på taket med Markolio i huvudrollen. Vi satt och lekte med tanken och jag visade vart det var.... eftersom vi nyss varit där så kunde jag visa vart Centralen låg och vårt hotell vilket gjorde det hela mera greppbart.
Nåväl det är alltid kul att bara titta iaf. Brukar ju inte bli så mycket av alla stora planer.
Föresten så har jag helt andra planer just nu så jag får nog stapla mina slantar och försöka få dem att räck så långt det bara går.... Det blir också bra!

Dags för en dusch och sen drar jag till Pär och försöker få den här LUP:en klar nån gång

Ajöss!!

Inga kommentarer: