måndag 5 september 2011

En kväll går fort...

Ikväll har jag inte lyckats få något gjort... Dessa tekniska prylar kan ta hur mycket tid som helst av ens tid.
Idag fick jag hämta ut min telefon...på Telia... å hör och häpna... det tog inte hela lunchen... Det gick förvånandsvärt fort. Väntade bara i 10 minuter, de hittade min telefon överst i högen av alla inkomna/lagade grejor... å Mr-telefon-försäljare va riktigt trevlig... Wow... inte vad jag är van vid.
Hur som helst så har jag laddat min mobil, hittat några av mina gamla appar... Å det bästa av allt - jag fick bloggen att funka på fem minuter
Blev så stolt att jag fick det att fungera på en gång så jag bara va tvungen att springa över till svägerskan och försöka hjälpa henne att få det att funka på sin mobil. Jag tror baske mig att vi fick det att fungera. Jag får över mina bilder utan problem men det tog väldigt lång tid för Linda så vi får väl se om det bara krävs nån uppdatering eller kanske så enkelt som tålamod.

Dagens lunch slutade i ett inköp av nya skor till Axel... hans skor stinker värre än en död bäver/grävling/vildsvin eller jag vet inte vad. Hittade jättebra springskor på Stadium för endast 179 kr - ett kanonpris. Va på Din Sko också och ryckte in ett annat par - lite svårt att veta om de passar när inte själva objektet är med. Nu måste jag på en returresa imorgon, tur att ett av paren passade iaf.
REVOLUTION T B-LACE FW F11 SPORT RED / BLACK
Det blev ingen återvinning ikväll - jag tar det imorgon eller på onsdag när jag är ledig. Alla prylar som ska återvinnas ligger i prydliga högar i garaget så det ska inte vara nån match att köra iväg det.

Tror att jag ska sätta mig och skriva lite på den lokala utvecklingsplanen för Skorped - måste ju få den färdig nån gång.

En inte allt för intressant dag men alla dagar kan ju inte innehålla äventyr... God kväll!!

Inga kommentarer: