tisdag 6 september 2011

Från KALABALIK... till ordning

Just nu råder det kalabalik och o-ordning i mitt kontor, här hemma alltså... Jag har rensat garderober och lådor och gör mitt bästa för att sortera på rätt sätt...
Under Idol så satte jag in betalda räkningar i pärmen där de ska sitta... jag hatar pappershögar. MEN det är så vansinnigt enkelt att bara skriva BET och sen lägga dem i en"jag gör det sen-mapp". Inte rätt men väldigt lätt!

Jag tror iaf att jag är på väg till den perfekta ordningen... det är bara en massa som stör mig hela tiden som... en massa andra hushållssysslor...

Jag har haft en bra dag på jobbet - tror att jag hunnit med det jag hade tänkt men man kan ju alltid hinna mer. Vi hade ett trevligt besök av en gentleman, bullpåse hade han med sig också... Han hade massor av trevligheter att berätta!
Som vanligt på lunchen är det tusen ärenden som ska uträttas... skor som skulle lämnas tillbaka och ett annat par som skulle köpas. Nu ska väl Axel vara rustad för både gympa och daglig lek-å-spring.
Dagens nostalgitripp
Tänk va billigt det va på den tiden man själv gick i lågstadiet... Då fick man ett par "sockeplast" som räckte hela lågstadiet. Nej stackars oss - nog har barnen det bra som slipper dessa stinkbomber - fotsvett blandat med billig plast nedstoppad i en gympapåse som tvättades "nästan aldrig".

Ikväll åkte jag med ett lass till återvinningen, eller rättare sagt, två lass. Det är rätt så roligt för det är alltid så mycket folk där... dessutom va det ju extra trevlig personal där idag - Måste nog dit en sväng imorgon också - insåg att jag glömde köra dit med lysrören som står lutad kors och tvärs ...

Imorgon är jag ledig - har massor på min lilla lista att ta itu med så om jag ska orka så är det nog bara att hoppa i säng... Tur att barnen ska upp så att man kommer upp i ottan... Längtar redan till kaffet och frukosten - kom på att jag inte ens kokade nåt kaffe efter maten - hur kunde jag missa det?? Ur led är tiden - eller håller jag på att bli sjuk/senil??

Ett tv tips SVT 1 Lördag  21.45 Mia Skäringer - Dyngkåt och hur helig som helst - Det tror jag kan va ett rätt så roande program... Jag ska se det iaf!!

Nej nu sparkar jag mig själv ur soffan och upp en trappa - på med fotsalvan och nattmössan så ses vi imorgon igen!

Inga kommentarer: